SONY DSC-T300: Tahmin Eden Kamera

Aras Yurtman
27-02-2008, 15:19   |  #1  
Aras Yurtman avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
571 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2005

SONY DSC-T300
Tahmin Eden Kamera

Sony´nin dikey format tasarımlı yeni Cyber-shot modeli T300, ince yapısı ve gelişmiş teknik özellikleriyle dikkatleri çeken T serisinin yeni modeli. A3 boyutundan büyük ve pürüzsüz büyütme için 10,1 etkin megapiksel çözünürlüğü ile serisinin en yüksek çözünürlüğüne sahip ürün, gelişmiş resim kalitesi ve hızlı tepki için kullandığı BIONZ işlemci ile göz dolduracağa benziyor.

Super SteadyShot görüntü dengeleme ve Yüksek Duyarlılıkta ISO 3200 ile ışığın yetmediği ortamlarda bile daha net kareler elde etmenizi sağlayan Çift Bulanıklık Önleyici ve yüksek kontrastlı ve arkadan aydınlatılmış sahnelerde pozlama ve kontrastı ayarlayan D-Aralık Geliştirici sayesinde, bu çok zorlanılan durumlarda kullanıcılarına yardımcı olan cihaz geniş 3.5 inç (230K nokta) Clear Photo LCD Plus dokunmatik ekrana sahip. Carl Zeiss Vario Tessar yüksek kalite objektifi ile 5x optik zum aralığı olan lens, uzaktaki nesneleri mükemmel bir netlikte görüntülemenizi sağlarken, görüntülerinizi istediğinizde PhotoTV HD ekranlar ile uyumlu HD çıkışı sayesinde buna uygun televizyonlarda gerçeğe en yakın ayrıntılarla izlemeniz de mümkün.

İlk defa T300´de kullanılan Akıllı Sahne Tanıma özelliği sayesinde nesneye göre doğru çekim ayarlarını otomatik olarak seçebilme imkanı sunan kamera ile biri standart otomatik ayarlar ile diğeri optimize edilmiş ayarlar ile olmak üzere iki çekim yapabiliyor ve istediğinizi seçebiliyorsunuz. Yüz Tanıma Teknolojisi çocuklar ile yetişkinleri otomatik olarak ayırt ederken, daha güzel portreler için pozlama, cilt tonu rengi ayarı ve kırmızı göz etkisini azaltmayı otomatik olarak yapıyor. En keyifli anlarınızı yakalamanızı ise Gülümseme Deklanşörü (Smile Shutter) fonksiyonu ile sağlayabiliyorsunuz. Kamera ayarlanabilir gülümseme eşiği ayarı ile deklanşörün etkinleştirilmesinden önce kişileri gülümseyinceye kadar bekler, gülümsemeyi algılar ve otomatik olarak fotoğrafı çeker. Yüzlere göre Filtreleme özelliği ile de çocukları, bebekleri ve gülümsemeleri içeren fotoğrafları otomatik olarak sınıflandırabilmeniz mümkün.

Gümüş, siyah ve kırmızı renk seçenekleriyle ürünün Mart 2008´de pazarda olması bekleniyor.






omer_6134
01-03-2008, 00:55   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,789 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

Kameralarda ROBOT oldu artık.

Haber çok güzel.Paylaşım için tşk.Alkış