Artık hepimizin cepinde bir telefon var
Yani insan doğar,büyür,telefonla konuşur ve ölür gibi bir şey oldu
Bende J220i var
Sizde Sony Ericsson kullanıyorsanız yazın modelini tartışalım
Sony Ericsson Fanları
t630 var bende tartısılacak bıseyı oldugunu sanmıyorum tek kelımeyle berbat.simdıye kadar kullandıgım sony erıcsonun 1 tane sı bıle saglam cıkmadı .gulerek kullanamadım ama saolsun samsung simdilik idare edıyo d900i:D
T610 4-5 yıldır kullanıyorum ve dünyanın en iyi telefonudur iddia ediyorum,şarjı hala en az 5 gün gidiyor.İlk aldığım zamanlarda nezaman şarj ettim unutuyordum:D
Joyistiğinde zaman zaman temasızlık olsada idare ediyor,kamerası yeni nesil kameralarla başedemez zaten kullanmıyorum çok ailemin resmleri var :D
Msj yazmak,rehberde gezinmek vs.. vs.. kalite,tek kullandığım yabancı marka nokia 5110 du sonra hep ericsson ve sonyericsson kullandım harikalar :D
hiko91t630 var bende tartısılacak bıseyı oldugunu sanmıyorum tek kelımeyle berbat.simdıye kadar kullandıgım sony erıcsonun 1 tane sı bıle saglam cıkmadı .gulerek kullanamadım ama saolsun samsung simdilik idare edıyo d900i:kullandıgın telefon zamanının en iyi telefonudur diyebilirim.. ya şansınıza size sorunlu olanı denk geldi yada başka bişey..Ben W810 w960 kullanıyorum...
samsung da güsel..
Sony ericsonn dan çok memnunum.. Nokia dan nefret ediyorum dolduruyor aletin içine bisürü abuk subuk program bilmem ne oydu buydu.. şatafatlı gösteriyor..nerde ne kadar virüs varsa ondan sonra onun içinde kamerası kendiliğinden açılır bilmem ne kamerasını açarsın açılmaz donar kitlenir.. ya 4 tane n95 sattım telefon daha ilk kullanılıyor ya resmen sanki celeron 500 pc ye xp kurmuş gibi tın tın çalışıyor.. 4 üde öyle..
n82 desen oda aynı..sözün kısası nokia çok teferruatlı telefon yapıyor fakat onu kadıracak donanımlarla üretmiyor.. hardware hep yetersiz.. he diğerlerinde yokmu coğu markada var ama nokia da bu çok fazla.. Sony hiçde öyle detaya girmiyor olması gereken neyse o..
bu yüzden anti nokia diyorum :)
bende w700i var babam kanıma girdi sonyericsson ol diye iyiki aldırmış diyorum. hasta oldum bi daha tel alırsam gene sonyericsson alacağık şu anda aklımda c702 war hasta oldum telefona işe başlayınca alcam 1 tane. ilk telefonum 5110 du sonra model yükseltip 2300 a geçtim oda hastaymış, :D 3 kere yazılım yüklendi sarj olmuyodu 4. ye servis dedi merkeze yollayalım diye amcamlar teli değiştirdi. bu seferde değşen telde başka hastalık avea da tel full çekiyo biri arayınca aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyo diyo. Hadi gene yolla servise doğru düzgün kullanamadım şimdi sonyericsson rahatlığını yaşıyorum 1 sene oldu daha banamısın demedi.
nokia 1200 güsel telefon nedenmi çünkü sona hanesi 12 ile bitiyor..bingöl hesabı
k810i mükemel. 1 seneden beri fiyatı düşmedi. biraz düşse alacaktım...
k810i kullanıyorum ve çok memnunum çok kaliteli telefon yapmışlar. fotoğraf olarak muhteşem sonuçlar alabiliyorsunuz
W950 i kullamıyorum aslında bayağıda memnunum bi tek eksigi kamerası ama bana lazım değil zaten dokunmatik ekranı olması süper bir durum herşeyi çok hızlı geçekleştirebiliyorsunuz bi de tuş takımı çok kıl o kadar ama p1 almak istiorum
K790i. 2 yıldır kullanıyorum. Bir ay önce ekran dondu servise gönderdim Onsuz 1 hafta geçmek bilmedi. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın, kısa süreliğine de olsa. Önceki K700i de fena değildi, kaç kez düşürdüm telefonu bozamadım sonunda çalındı. Şimdi XPERİA yı bekliyorum, İnşallah fiyatı çok yüksek olmaz.
ben de w960i kullanıyorum bir aydır. uygun program bilen var mı? özellikle film izlemek için. forum da baska w960 konusu bulamadım o yüzden burada soruyorum
w810i kullanıyorum ve çok memnunum.
K550i'm var fakat 2 ay önce tam modifikasyon yaparak W610i'ye dönüştürdüm.. 1 sene öncesine kadar hep Nokia kullandım ama büyük konuşmak gibi olmasın, bundan sonra Sony Ericsson yada Apple ürünlerinden başkasına el sürmeyi fazla planlamıyorum..
arkadaslar sonynin KAMERASIZ bluetoothlu mp3 calan vede en önemlisi HAFIZA KARTLI bi modeli varmı..?bnm bildiğim t270i var ama onunda hafıza kartı yok :(
yardımlarınız için simdiden tesekkurler...