öncelikle herkese hayırlı ramazanlar
Arkadaşlar ben k850 fiyatlarına internetten baktım ancak güncel bir fiyat bulamadım geçen sene fiyatları falan var bende bulamamış olabilirim.Git telefoncuya sor diyeceksiniz ancak malesef çevremde telefoncu yok uzak bana.Bilen birisi varsa lütfen sony ericsson k850 fiyatını söylebilr mi uygunsa telefonu alacağım.
şimdiden teşekkürler yardımcı olacaklara
hayırlı ramazanlar..
Sony Ericsson k850 [yardım]
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
OP Kapalı Hesap
13 mesaj
ilgin için teşekkürler ancak 1. linkteki fiyatlar 2008 yılına ait 2. linkteki telefon 2. el kullanılmış..mesela teknosa tarzı yerlerden fiyat verebilr misin ?Son Düzenleme: Kapalı Hesap (112284) ~ 30 Ağustos 2009 01:05
Hayırlı Ramazanlar...
Internet 'den araştırdım ancak fiyatlar beklediğimden yüksek çıktı.Bugün dışarıda araştırmaya çıkıcam biraz senin için. Yalnız Forum 'abiraz geç cevap yazabilirim ( Internet Faturasının ödenmemesindendolayı geçici olarak servis dışıyım. ).
OP Kapalı Hesap
13 mesaj
arıyorum arıyorum bulamıyorum Esk.de çarşıda girmedik telefoncu kalmadı hiç bi yerde yok malesef :(
Yıllanmış Üye
308 mesaj
bulman biraz zor olabilir çünkü o modelin geldiği sıralarda sony ericsson türkiye distribitörlüğü el değiştirdi. telpa dan asya telekoma geçti. bende geçen yıl bu zaman almıştım. bimekste kampanya vardı. (600tl 6 taksit) şu an nedir bilmiyorum.