bu telefonu kullanan arkadas varmı bugun yarın almayı düsünüyorumda kulaklıkta müzik performansı nasıl
sony ericsson w890i
teknosada 399 ytl ye satıyorlar. en ucuz orda galiba. özellikleri ve incelik bakımından hoş bir telefon gibi duruyor.
bende takip ediyorum almayı düşünüyorum. ama etrafımda kimsede bu telefondan yok kullanışlı bir telefon olup olmadığını bilmiyorum.
bulunduğum semtteki bütün telefonculara sordum. sony ericssonun bu modeli varmı diye. hepsi distribütör firmasının artık ericssonun ile anlaşmasının bozulduğunu ve artık türkiyeye sony telefonlarının gelmediğini. sadece bazı pahalı modellerinin geldiğini söylediler.
sonynin tekrar başka bir distribütör firma ile anlaştığını ( telpa ) yeniden türkiye pazarına satışa sunulacağını duydum. Ama sadece yeni modelleri getireceklerini söylüyorlar.
bu model galiba 2007 sonu 2008 başı piyasaya girdi. tekrar bu firma getirirmi bilmiyorum.
ama dedğim gibi teknosada ve birkaç internet sitesinde satılıyor. gerçi çoğu internet sitesinde uçuk fiyatlarla satıyorlar
aynen teknosadan aldım bende.. gayet kullanıslı bi telefon walkman serisi oldugu icin kulaklık sesi müthis.. daha evvelde w550 i kullanıyodum bu biraz ince geldi.. telefon arama geldiginde sesi biraz az titresimden anlıyorum arandıgımı dış ortamda duyulmucak kadar az.. fakat konusma sesi konusunda karsıdan gelen ses cok yüksek ve net gayet güzel.. tuslar biraz ufak (haliyle telde ince ufak olunca) ama zamanla alışılıyo.. kamera cekimler flash ve otofokus yok ama gündüz cekimler cok net.. 2gb hafıza kartı hediye onuda bolca sarkıyla doldurabilirsiniz.. 3g özellikli cift kamera.. resimleri x-pıct store adıyla slayt müzikli oynatabiliyo..sonyericsson kullanıcıları için menü aynı menü... telefon kibar küçük ve estetik.. alanlara alacaklara hayırlı olsun =)