Sony ericsson wireless modem e bağlanma

HPQ-User
26-08-2010, 12:08   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

h@ydut sormuş:
sizin modem hakkındaki incelemeninze bakarak modemimi seçtim ve aldım.

Sony ericsson aino telefonu da 2 gün öncesinde almıştım.
telefon ile 3 modem e sorunsuz şekilde wireless kullanarak bağlandım ancka kendi aldığım evimde kullanacağım modem e bağlanamıyorum:)
Wireles den bağlandı alıyorum,modem e ulaşılıyor ancak menüden internet sekmesidnen google a ulaşmaya çalıştığımda uzun süre açmaya çalışıp daha sonra da bağlantı hatası."wi-fi yi kaparın veya servis sağlayıcınıza başvurun"
şeklinde uyarı alıyorum.

şimdi de modem e bağlanmya çalıştığımda modeme ulaşmaya çalıştığımda modemi görüyor fakat "kapsama alanı dışında lütfen tekrar deneyin" şeklidne uayrı alıyorum.

telefonun da modemin de yazılımınıu güncelleştirdim.
ne yapmam gerekiyor yardımcı olur m usunuz?

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
modem : ZYXEL P-660HN-F1Z

telefon  :Sony Ericsson aino

İnternet Tarayıcı: Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; tr) Presto/2.6.30 Version/10.60

Hiper£l£v£nKids
27-08-2010, 20:44   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj

Modeminiz çoklu paylaşım destekli mi? Bilgisayarınızdan denetim masasına girin, ağ hakkında birkaç ss alın ve bize verin, yardımcı olmaya çalışırız.

h@ydut
13-09-2010, 10:12   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
37 mesaj

sorun zyxel modemden kaynaklanmakta olduğu zyxel firması tarafından onaylandı.
ancak 25 günden beri çözüm üretemediler.
modem onlarda bekliyor.arıyorum doğru düzgün cevap verilmiyor.bana onların en üst modelinin bu olduğunu ve bu modelin hepsinde bu sorun olduğunu bildirdiler teslim ederken o kadar...
teslim ettiğime dair bir form bile vermiyorlardı zorla aldım...
çok sorunlu bir firma.Aldığıma bin pişman oldum.üzerinde chip'in etiketini gördüğümde düşünmeden almıştım oysa....

whitefire
04-05-2011, 21:41   |  #4  
Taze Üye
8 mesaj

Aynı dertten muzdaribim yeni bir sony Elm  J10i2 aldım Airties ile bağlanabiliyorum ancak bendeki lanet zyxell le (modeme bağlantı başarılı olmasına rağmen internet bağlanmıyor wifi kaparın dio )bağlanamıyorum. Bu zyxell in genel bir sorunu sanırım sony telefonlarda bi türlü bağlanmıyor lanet olasıca

zeki4234
19-11-2011, 20:25   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

mrb arkadaslar sony erıcson w705i cep telefonum vardı arızalandı garantı kapsamında gonderdım telefonun bı parcasında sıkıntı cıkmıs ve yenı bır cıhaz ıle degısım yapmıslar oda sony erıcson j10i2 elm anion mu oyle bır telefon wifi acıyorum evdekı kablosuz ag baglantı net modemım ZYXEL MAP P-660W-T1 v3 bu modelıdır wıfı ye baglanıyor yanlız telefonun tarayıcısından adres gıdıyorum 
"wi-fi yi kaparın veya servis sağlayıcınıza başvurun" aynen boyle dıyor delırıyorum ya lutfen bır yardımcı olabılırmısınız sızler naptınız aynı sorunu nasıl cozdunuz saygılarımla .