Sony mi Canon mu (Seçmek :( )
Bunlardan canon derim.Daha yeni aldım Sony ama hata yaptım.Dijital makinelerede canon ve nikonu tek gececeksin.
kesinlikle canon çünkü biliyorsu sony sadece bir fotoraf makinası üreticisi değildi.sonradan bu işe atıldı.o yüxden de makinaları iyi değil.lens kaliteleride kötü.fakat neden se yüksek fiyatlar veriyorlar.uzun lafın kısası kesinlikle canon almalısın.
Sanırım canon alacağım. Peki bu makinenin pil ömrü nasıl?
Sony'ler pil tüketiminde avantajlıymış
CANON POWERSHOT A520 modelini kullanıyorum arkadaşım.şahsen çok memnunum.GP 2700 marka pillerle bol bol fotoğraf çekebiliyorum.tek memnuniyetsizliğim video çekiminin 3 er dakikalardan oluşu.birkaçkez yere düşürmeme rağmen banamısın demedi :)
yaff yukarıdaki makiineyi burada ssordum.
"Bu eski model. Burada bulunmaz." dedi.
Bu ne dimek yaff. :(
Bu iki makine arasından Canon doğru seçim olacaktır.
burakesan_1993]...makinaları iyi değil.lens kaliteleride kötü[/alıntıBir markayı veya makineyi bu şekilde değerlendirmek son derece yanlış. Makinelerinin nesi iyi değil, neye göre iyi değil. Lens kalitesinin kötü olması gibi bir ihtimal zaten söz konusu değil, buna hiç değinmiyorum bile. Ama Sony ler kötüdür demek çok yanlış. Sadece Terminatör ün bahsettiği iki makineden Canon Sony ye göre daha iyi.
Terminatör,arkadaşım nereye sordunda kim sana,bu eski model bulamazsın dedi anlamadım.kalite eskimez.
tolga2207Bu iki makine arasından Canon doğru seçim olacaktır.burakesan_1993]...makinaları iyi değil.lens kaliteleride kötüBir markayı veya makineyi bu şekilde değerlendirmek son derece yanlış. Makinelerinin nesi iyi değil, neye göre iyi değil. Lens kalitesinin kötü olması gibi bir ihtimal zaten söz konusu değil, buna hiç değinmiyorum bile. Ama Sony ler kötüdür demek çok yanlış. Sadece Terminatör ün bahsettiği iki makineden Canon Sony ye göre daha iyi.[/alıntıayrıca Carl Zeiss, Dünyadaki en iyi lens üreticilerinden biridir.