arkadaşlar ben yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum bütçem 2000-3000 tl arası silkroad ve oyun hastasıyım :alacağm bilgisayar uzun süre açık kalmalı (soğutucu felan da alacamda.gnede soğutucu olmadığını düşünün =) )yeni oyunlar crysis .mafia gibi yüksek ekran kartı güç isteyen oyunları süper derecede oynamak istiyorum . Bana ne önerirsiniz. Başka markalarda olabilir
Sony-Toshiba-Asus
o bütçeye masaüstü süper bi pc al daha iyi :)
yok kardeşim bana laptop lazım . niye diye sorarsan üniversiteye gidicem inşallah (allhm izin verirse ) autocad-3dmax gibi programlar kullanıyorz mühndsler olrk . laptopa iht. varda .bana kardeşler gerçekden hakkını verebilecek bişe lazım akıcılık hiç bozulmyck crysisde felan
wwın yardmın için çok teşekkür ederim ama işlemci olrk akıllı işlemci tercih ederim.. bide laptop ekran kartlarının fanı olurmu ?
dostum sogutucu alıyorsunuz sonra gene masaya koymak zorunda kalıyorsunuz.bence masaüstü pc almak daha yararlı olur illa üniye gidicem diyorsan 300 400 liraya bi minibook mu diyorlar ne diyorlarsa 1 gb ddr2 ramli 2 gb ddr2 ramli git ondan al.kalana da krallar gibi kasa dizersin
ama işde dediğim gibi piyasada autocad 2009-2011 arası programları calstracak bi güç yok minibooklarda o programı biraz incele biraderim. laptop tercih etsen bna sen :D . sonyi seviyorumda pek bakamadım yarın medim.rkte gidecem bakalım orda biraz bakayım. birde bakarken ne gibi özelliklere baksam parçalar dışnda