Arkadaşlar nedir bu vaio care . vaio alacağımda nedir bilmyiorum bilen arkadaşlar ne işe yaradıklarını söylerlermi acaba ?
Sony Vaio Care
onun haricinde hiç bi işe yaramıyomu bu mu yani millet 1000 $ diyo bunlara
yok hayır model f22s1e ama millet konularda sony marka parası alyo laflarına bi adam cevap vermiş içinde 1000 dolarlık programla gelyo (vaio care) fiyat normal diye anlatablyomym .bide bu care özellklerini nerden bakacagm nası şeler oldgnu bi forum felan aradım ama bulamamdm
yok hayır model f22s1e ama millet konularda sony marka parası alyo laflarına bi adam cevap vermiş içinde 1000 dolarlık programla gelyo (vaio care) fiyat normal diye anlatablyomym .bide bu care özellklerini nerden bakacagm nası şeler oldgnu bi forum felan aradım amaBnde sony vaio kullanıyorum ilk dikkatimi çeken diğer pclerden daha sağlam ve tek parça olmaları katur kutur ses çıkartmıyo orası burası oynamıyo marka parası odur yani yazılım işine gelince photoshop vs ağzına kadar yazılım yüklü geldi benmki ne olduklarına bile bakmadan sildim yazılımlar pahalı olabilir ama başka şekillerdede temin edilebilir durumdalar şuanda :)
arkadaşlar çözümsel yaklaşmıyosunuz benim sorum bu vaio care daha açıklamalı bi bilgi . içinde nası ve ne işe yarayan prog. var tek tek bulabileceğim bi sayfa varmı ?
uyduruk bi program arkadaşım pcinde oluşabilecek sorunları çözebilmek adına entegre gelen birşey bunu ypan birsürü program var zaten çokta öenmli bir mesele değil en basitinden yaşadığım rpoblemi çözememişti bile daha ne kadar yardımcı oalbilirim bilmiyorum sony care budur çoğu laptopta buna benzer yazılımlar olur zaten fiyatıda o belirlemez