Sony Xperia L ile "Arc" tasarımı dönüyor!

CHIP Online
14-06-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yeni Xperia L, yüksek kalitedeki kamerası, işlemcisi ve tasarımıyla dikkatinizi çekecek!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/son ... -donuyor_40956.html

Resimlerle: Sony Xperia L ile "Arc" tasarımı dönüyor!

Xperia akıllı telefon ailesini genişletmeye devam ediyor. "Xperia Arc" tasarımının devamı niteliğindeki Xperia L, "Exmor RS" görüntü sensörü teknolojisine sahip 8 megapiksellik kamerasıyla birlikte geliyor. Efsane tasarımı, tek dokunuşla bağlantı sağlayan NFC teknolojisi, çift çekirdekli işlemcisi ve batarya Stamina modu özellikleriyle Xperia L satışa sunuldu.

Her anı yakalayın!

8 megapiksellik kamerası ile iyi bir kamera performansı sunan Xperia L, HDR özelliği sayesinde gece karanlığında veya güçlü arka plan ışığına karşı net fotoğraf ve video çekmeyi kolaylaştırıyor. Kendisine özel hızlı çekim tuşu ile kullanıcılarının her anı iyi bir biçimde yakalamalarını sağlıyor. Exmor RS sensör sayesinde en düşük ışık koşullarında dahi iyi görüntüler elde eden Xperia L, otomatik olarak 4 farklı ışık değerinde fotoğraf çekip; bunları birleştirerek en yüksek kalitede görüntüyü kullanıcılarına sunuyor.

Tek dokunuşla yansıtma özelliği ile tüm görüntüleri anında televizyon ekranlarına aktarabilen Xperia L kullanıcıları, WiFi miracast teknolojisi ile hiçbir kabloya ihtiyaç duymadan, tek bir tuşla veya sadece NFC özelliğini kullanarak tek dokunuşla ekran görüntüsünü TV'ye yansıtabiliyor.


Xperia L'yi galerimizde daha yakından inceleyebilirsiniz!


Tüm Konu: Sony Xperia L ile "Arc" tasarımı dönüyor!

Resimlerle: Sony Xperia L ile "Arc" tasarımı dönüyor!

Kaynak: www.chip.com.tr