SONY, Psp dünyasına yeni cihazı ile girmeye hazırlanıyor.Ürün özelliklerinin güçlendirilmesi ve tasarım konusunda başarılı bir çalışma çıkartan Sony firması 2008'in son çeyreğinde satışa sunmayı planlıyor.
SONY Yeni Psp İle Geliyor!
biraz büyük ama şok şık duruyor...
Deli bir alet.. Gayet hoş bir cihaz.. İstediği kadar buyuk olabılır. Ben çantamda onada yer açarım Haber için saol Mea
Bu nasıl bir alet böyle ya bence süper olmuş.
Sağlam bir haber kaynağınız yok ve eğer bu resimlere bakıp yeni bir psp geliyor diyorsanız yanılıyorsunuz. Aylardır internette bu resimler, buna benzer ne tasarımlar var. Gerçekte bu resimdeki gibi bir cihaz yok, sadece tasarım çılgınlarının hazırladıkları birşey.
Ancak yeni bir psp'nin hazırlandığını düşünüyorum, zira psp hacker'larıda yeni çıkan firmware yazılımlarında bunun izlerine rastlamışlardı.
Gerçekten bu tasarımla psp çıksa sanırım sony rekor kırabilir.Yalnız resimler fake gibi geldi bana da!Çünkü konsol kısmında bulunan joystickler dikkatimi çektide kıpırdayabilecek gibi görünmüyor.Ve resimde hiç bir şirketin,sitenin logosu ya da imzası bulunmuyor tüm bunlar yüzünden gerçeklik payı %20 kadar diyebilirim.
çok güzel gözüküyor ama tuzludur o ayrı mesele
07BENER07çok güzel gözüküyor ama tuzludur o ayrı meseleEe Sony yaparda tuzlu olmaz mı
sanki L1 L2 R1 R2 tuşları yok bunda :D
bencede bu resim bi fake. çünkü kontrolleri falan çok basit duruyor. bide bi konsolun tasarımında bu kadar büyük değişiklik yapıldığında mutlaka oyun formatındada değişim olur. örneğin ps1 ve ps2 değişimi gibi. şu anda sony böle bi resmi açıklamada bulunmadığına göre söylenebilecek tek şey var fake ;)
müthiş bir tasarım ekran eski psp den daha büyük galiba
İnsanın içini yakıyor baktıkça.Bir tane almak lazım.
5 tane psp yenisinden alacağım
her gün bir tanesiyle oynayacağım
Sony kendine yakışanı yapmış zaten şaşıracak bişi yok bence ;)
İnşallah psp go gibi olmaz buda, pspgo sitesine girdiğinizde içinde gelen oyunları yükleme yapamıyordunuz dürekli bir site çalışması sürekli bri sorun söz konusuydu ancak parayla oyun satın alıp yükleye biliyordunuz cihaza cd olmadığı için başka şansınız yok yani ayrıca yazılımı kırılamıyor, inşallah bu cihazdada aynı sorunlar yaşanmaz çünki hiçbir anlamı kalmıyor iyi bir oyun 100$ dan başlıyor.