Arkadaşlar mp önemli değil ama kalita ve görünüm çözünürlük bakımından hangisini tercih etmeliyim?
Sizlere danışayım dedim.
Sony 1. tercihim.
Casio 2. tercihim.
Son kodak.
Sizlere soruyorum maddi olarak düşünmeden kalite ve güç bakımından değerlendirin.
Hangisi para verilip hakkını veren dijital fotoğraf makinesi üreticisidir.
Sonymi Casiomu yoksa kodakmı?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Kodak sadece foto işiyle uğraştığı için yazdıkların arasında öncü ama sony üzerindede düşünebilirsin alırken sadece ilk olarak dikkat etmen gereken makineyi kullanacağın alanlar olmalı buna göre daha sağlıklı şekilde tercih yapabilirsin ama sadece bu markalar üzerindede düşünme derim
Mesela ben Ricoh Caplio R1 kullanıyorum adı sanı pek duyulmamış bi marka ama kullanışlılığı görüntü kalitesi görüntü ayaraları olarak bir çok tercih sunuyor 1cm macro çekimi var şu an piyasada 1cm den net çekim yapan amatör kullanışlar için bi makine yok
Sony'den DSC P-150 gri modelini beğendim.7,2 mp
Casiodan ise Exilim 4,0 sizce hangisi iyidir?
İkisininde özelliklerine baktım hem piksel olarak hemde kullanışlılık açısından Sony DSC P-150 daha iyi.
Sony iyi ama ben Nikon'un Coolpix 5200 modelini kullanıyorum size de tavsiye ederim
Sony DSC-p150'yi tercih ederim. Büyük baskı boyutu senin için önemli değilse 5.1mp Sony DSC-p100 modelini öneririm.
ne alirsan al ama tabiyki sony al bence
ben bir kodak kullanıcısı olarak size kodak ı tavsıye edebılırm çoook mükemmel kodak ürünleri benden size tavsıye kodak kodak kodak
"teknolojinin dostluğa dönüştüğü an kodak"
Programcı kardeş konulara yazarken eski olmamasına özen gösterirsen seviniriz...
bu üçü arasından soruyosan sony derim ama gerçekten makına almak ıstıyosan nıkon derim
Benim konumdu ve sonunda CASİO Z-40 aldım süper bir makina.
Keşke aldığın zaman bunu belirtseydin muhabbet te uzamazdı...