Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce kullanmış oldugum usb girişli mause hata vermeye başladı birden donuyor sonra yeniden hareket ediyor sonra tamamen donuyor farklı bir porta takıyorum 5 dakika çalışıyor ordada donuyor tüm portlarda 5 dakika çalıştıktan sonra port kalmayınca bende normal usb olmayan bir mause kullanmayı denedim fakan bu mause daki sorunda ışık yanıyor ama 15 dakika sonra virüs girmiş gibi hareket ediyor ve donuyor bu iki mause farklı bilgisayarlarda denedim çalışıyor bi sorun yok her ikisini driver yükledim olmadı kasper i.s. kullanıyorum ve pc ye format attım ama yinede olmadı ne olur yardım edin
Sornumu Çözen dilesin benden ne dilerse ?
arkadaşım anakartın cd si varsa cd den usb chipsetini yeniden kur. sorunun büyük ihtimalle düzwelecektir.
Biosunu sıfırla düzelir.
Aşağıdaki yönergelerden sürücüyü tamamen kaldır. Fare takılı olmasın. Sonra farenin sürücüsü otomatik yüklensin.
[URL=http://img694.imageshack.us/i/fare.png/][/URL]
Biosunu sıfırla düzelir.Yamyam çocukgun sorununu çözene ne isterse veriyor.Bence sende şu hayallerindeki "layla" yı iste alsın :)
Aşağıdaki yönergelerden sürücüyü tamamen kaldır. Fare takılı olmasın. Sonra farenin sürücüsü otomatik yüklensin.
[url=http://img694.imageshack.us/i/fare.png/][/url]
başlık buSornumu Çözen dilesin benden ne dilerse ?
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (52564) ~ 16 Mart 2012 17:30
LAYLA pahalı bi kart.
Bana bi böcüklü çay ısmarlasın yeter.
Arkadaşlar teşşekür ederim ama ecullu ve yamyam dedikleriniz zaten yapmıştım bunun yanı sıra format ve virüs bunlarıda denedim tek merak ettiğim anakarta gelen düç ile ildigisi olabilirmi güç dağılımını oynamak istemiyorum ve yinede sizden gelecek yardımları bekliyorum
Arkadaşlar teşşekür ederim ama ecullu ve yamyam dedikleriniz zaten yapmıştım bunun yanı sıra format ve virüs bunlarıda denedim tek merak ettiğim anakarta gelen düç ile ildigisi olabilirmi güç dağılımını oynamak istemiyorum ve yinede sizden gelecek yardımlarıMausu taktığın usb portuna başka bir usb takıp deneyebilirsin. Eğer diğer usb cihazı da anormal çalışırsa ya da çalışmazsa usb portun sorunludur. Eğer diğer cihaz sağlıklı çalışırsa sorun yine yazılımsaldır.
Aynısı bana da olmuştu. Fare Linux'ta sorunsuz çalışıyor Windows'ta kafasına göre takılıyordu :D
PS2 girişli yeni maus taktım. (a4Tech op-620d) sürücüsünü indirip güncelledim kendi kendine hareket etme düzeldi ama açılışta geç çevap verme başladı. Sürücüyle birlikte fare ayarlarıyla ilgili yardımcı bir program yüklenmiş, açılışta çalışmasını kapattım düzeldi.
ps2 taktım 2 gün sorunsuz kuollandım hatta kesintisiz oyun oynadım ama sonra oda donmaya başladı fakat ışığı sönmüyordu sadece donuyordu daha sonra yeniden usb olan mause döndüm oda 20 dakika yeniden çalıştı sonrada kesik kesik çalışmaya başladı sinir oluyorum ya virüs programı kalmadı denemediğim şimdide hala forum forum yardım arıyorum
ps2 taktım 2 gün sorunsuz kuollandım hatta kesintisiz oyun oynadım ama sonra oda donmaya başladı fakat ışığı sönmüyordu sadece donuyordu daha sonra yeniden usb olan mause döndüm oda 20 dakika yeniden çalıştı sonrada kesik kesik çalışmaya başladı sinir oluyorum ya virüs programı kalmadı denemediğim şimdide hala forum forum yardım arıMesele anlaşıldı.
1 Bios reset.
2 Low-level format.
3 Sistem güvenlik yazılımları ile sorun hallolur.