@DETROID bütün yazdıklarına katılıyorum..ama verdiğim site %90 haklı..çünkü en az değil en fazla gereken gücü bize söylüyor bu sayede bize yardımcı oluyor...hem gerekenden daha yüksek bir PSU almanın ne zararı vardırki..diyelimki sistemi değiştirdin..daha fazla güç gerekiyor...o güç sende olduğuna göre gidip yeni bir PSU almak zorunda kalmıcan ozaman..
Birde bende senin yaşadığını yaşamıştım..Bir telefon satıcısına gittim bass için kaliteli kulakiçi kulaklık istedim..verdiler...eve gidip kullandığımda bakıyorum bass yok..meğer garantiside varmış içinde ama imzalatmadan verdiler...nerden bilcektimki garantili olduğunu..garantili olsaydı onların söylemesi gerekirdi..
neyse gidip yeni bir tane alıcam diyorum..çıkıyorum dışarda bir tezgahtan 1 tane kulakiçi kulaklık aldım...tam ben garantisi varmı diyecektim adam bana adresini verdi ve garanti'ye kaşeyi attı ve imzalattı...eve gidiyorum bakıyorum off bu da ne..aldığım kulaklık tam aradığım kulaklıktı..
yani büyük olduğu için güvendiğimiz bayiler falan bize değil kendi paralarına değer veriyorlar...