Bide bil.müh bişe anlatmıyorlar mı?
Benim bildiğim bir çok üniversitede
C,C++,Java
prolog
Asp.net,php
öğretiyorlar ki bunlar sadece yazılımsal kısmı
Bigisayar Mühendilsiği fakültesinde bi öğretim görevlisine sormuştum demişti bana yazılımın en üstünü gösteriyorlar
Soru Dizisi
- 1
- 2
ya canımız cıkıyo :) bunlar secmeli dersler :) robot mimarisinden tut anakart mimarisine.. veri tabanının taaa en derinlerine kadar ogretiyolar.. ha bide bunların hepsini ingilizce yapıyolar :) çogu hocam rus mesala benim,
erkek ve 60 yaşında lazımmı ? vereyim email adresini :)
resmen burda kötü çocuk muamelesi görüyorum ben kimsenin şevkini kırdığım yok sadece burası forum ve görüşlerimi aktarıyorum
ben burda diğer arkadaslarada yardımcı oldugum gözlenir.. ve sanada yardımcı oldum..
yaw yok sana kimse kötü cocuk demedi lütfen öyle algılama. öyle algıladıysanda kusura bakma bak konu nerelere geldi en son losefaceye 60 yasında erkek rus hocamın email adresini veriyodum bakalım isteyecekmi. rus deyince ne anladı biliyorum
yaw yok sana kimse cocuk demedi lütfen öyle algılama. öyle algıladıysanda kusura bakma bak konu nerelere geldi en son losefaceye 60 yasında erkek rus hocamın email adresini veriyodum bakalım isteyecekmi. rus deyince ne anladışaka yaptık yav:Dçocuk demedede hakkınız vardır bişe demem biri bana salak ve gerizekalı demesin yeter fazla alınmam rus hoca konusuna gelince Türkçesi varmı biraz?
yok hiç türkce bilmez yabancı hocalarımız
- 1
- 2