KasperSky Vs. Nod32 Vs. Norton
[SORU]KasperSky Vs. Nod32 Vs. Norton
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
Amaç ne acaba konu açıp duruyorsun hem de yanlış yerlere?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
Göresi yok bunun konular hep yeni konularda gözüküyor ve aktiflik de yorum sayısına konuya bakmaya göre oluyor. Buraya açmakla alakası yok. Denetmenler olsa fazla duramazsın bu forumda.
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
235 mesaj
kaspersky dan şaşmıycaksın arkadaşım bu anketten sonra yine kaspersky ı kullanmazsan yazıklar olsun :D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
nod 32 kendini bile savunamaz... NORTON yada Kaspersky kullan daha iyi...Sonunda benim kafada biri çıktı
Nod 32 nin lisansını aldım bi aralar almaz olaydım dedirtti bana kaldırırsın zorluk çıkartır tarama yaptırırsın sistemde hiç bir zararlı yok der
Ama sistem kasar boşta iken işlemci kullanımı %80 lerde geziyor bakıyorum arka planda çalışan programlara hepsinin CPU kullanımı %0 ama işlemci %80 çalışıyor sonrasında kaspersky aldım format atmadan esedi kaldırdım kurdum tarattım sonuç ise facia idi
C:\Program Files (x86) klasörü içindeki Esed dosyalarının içindeki 3 .dll dosyasında truva atı çıktı esedi denetim masasından kaldırdınmı bile C de dosyalar bırakır elle sileceksin...
Hiç bir virüs programı tam koruma sağlamaz ama
Sen tedbirini almak istiyorsan
Norton veya Nis
Kaspersky veya Kis...
Yıllardır kis kullanırım virüs bulaştırmadı hiç nortonuda tanıdıklar var dostlar sistemleri KİS'i kaldırmayan yeterli olmayanlara NİS veya Norton kuruyorum satın aldırıyorum...
Virüs programı dedinmi kurunca sistemin dengesini bozmayacak kaldırıncada arkasında boş kayıt girdileri ve C diskinde çöp dosyalar bırakmayacak(Bilgisayarı açtında başlayacak korumaya arka planda çalışacak sana hissettirmeden) Norton ve kaspersky gibi avast'ta bırakmıyor yeni süürmlerinde avastın koruması nasıl bilgim yok...Son Düzenleme: Kapalı Hesap (236370) ~ 26 Mayıs 2012 18:11
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
449 mesaj
norton u tek geçerim özellikleri çok koruması da oldukça iyi
kaspersky de çok sağlam ama ;
kullanım ve performans olarak norton benim için daha iyi.
bu arada 64 bit işletim sistemleride virüslere karşı daha dirençli bizzat bılaştırıp denedim :)