Setup yapmadan tarama yapabileceğim ve yönetici iznine gerek duymayan bir virüs programı varsa yardımcı olur musunuz?
- Soru - Virüs Programı
bende hörgücü olmayan deve arıyorum: )
=) şu yüzden ki; '' Yönetici hesabım hiç bir şekilde açılmıyor. Görev yöneticisi çalışmıyor. Sadece şifreyi girdikten sonra siyah ekran geliyor ve bekliyoruz, bakışıyoruz. Sonra Ctrl+Alt+Del yapıyorum. (Ctrl+Shift+Esc de çalışmıyor bu arada) Seçeneklerde görev yöneticisi yok. 2 hesabım var zaten. Kullanıcı değiştiriyorum. Diğerine giriyorum. Ondada gelmeyince görev yöneticisini çalıştırıyorum ve çalışıyor. explorer.exe çalıştırıyorum. Masaüstü geliyor. Ve burdan virüs programı yükleyemeyeceğim için böyle birşey istedim.'' Şimdiden teşekkür ederim, farklı çözümünüz varsa lütfen aydınlatın, duacınız olurum =)
'' FC:\Windows\hinhem.scr '' nedir bilginiz varmı?
virüs sanırım, google öyle diyor :)
AVİRA YI Bİ DENE BU YÖNDE HİÇ DENEMEDİM AMA TAVSİYEMDİR
Kaspersky sitesinde "Virus Removal Tool" adında, kuruluma ihtiyaç duymayan, anlık koruma da yapabilen bir sürümü var. Sistemimde sürekli çalışır durumda bir virüs yazılımı tutmak yerine usb bellek takacağımda ya da dosya alacağımda onu kullanıyorum. Muhtemelen sorununuza çözüm olacaktır.
Eyvallah,, Virus removal formattan sonra işime baya yaradı ellerin dert görmesin