[Soru] Windows 7 Yükseltme DVD'si Hakkında

aswerth
21-11-2009, 15:30   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
37 mesaj

Arkadaşlar casper dan yeni bi bilgisayar almıştım ve nihayet windows 7 yükseltme dvd si elime ulaştı..yükleme klavuzuna baktım, yükseltme yerine format atıp yükleme de yapılabiliyor yazıyordu..Bende denedim sorunsuz bi şekilde yükleyip etkinleştirdi..Peki o zaman yükseltme dvd si ve normal dvd nin arasındaki fark ne oluyor??

edi_67
21-11-2009, 15:41   |  #2  
Üye
92 mesaj

normalinde de dedigingibi ,fark ne ,fark bu microsoft normalinde yükseltme dvd lerini yükseltme icin sunuyor,ama format atip da oldugunu bagzi chiponlein olsun baska dergiler olsun zaten yazdilar ,yükseltme
dvd yi format atip da oluyo diye ,ama mickrosoft format atip kuramamizi istemiyor ,ve iligal olur diyor ,aynen böyle chiponleinda yaziyordu, fark bu
ama tabiki cogu müsteriler seningibi formatlayip kuruyorlar temiz kurulum osun diye ,
yani mickrosoft istedigi kadar desin ilagal olur diye ,bence birsey olmas ,cünkü
binlerce müsterileri var yükseltme dvd si olan ,

Son Düzenleme: edi_67 ~ 21 Kasım 2009 15:48
aswerth
21-11-2009, 17:56   |  #3  
OP Yeni Üye
37 mesaj

casper kurulum klavuzunda yazmış normal olarak yüklenebilir diye sorun çıkarsa casper bayine kadar giderim zaten

bi sorum daha olacak..eski vista dvd si ile 2 ayrı casperbilgisayara vista yüklerken sorun çıkmıyordu..fakat windows 7 dvd sindecdkey istiyor yüklemeden sonra..2 bilgisayara aynı key ile windows 7yüklesem bi sorun çıkar mı?

farukdgn
21-11-2009, 19:10   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,219 mesaj

Eninde sonunda çıkar! Öyle olmasaydı bedava olurdu yani düşün biraz...

aswerth
21-11-2009, 19:14   |  #5  
OP Yeni Üye
37 mesaj

Vista da herhangi bir sorun vermiyordu..Ama vistayı casper bilgisayarlarına yüklerken cd key de istemiyordu..Windows 7 de isteyince içime kurt düştü..Masaüstüne yüklemeyeyim bari..