[URL=http://img218.imageshack.us/my.php?image=485485415614z.jpg][/URL]
SORU?
anakartların bazılarında cpu çarpanını boştayken düşürerek hem elektrik tasarrufu hemde ısınmayı bi nebze azaltmaya yarayan bir özellik bulunur, bu özellik çarpanı aynen sendeki gibi bir miktar düşürür ve herhangi bir işlem yaptığın anda otomatik olarak tam performansa çıkarır; bu artış saniye bile sürmez, o anda işlemci tam hızda işlemi yapar, sadece öyle boşboş beklerken ve windows hizmetleri çalışırken ihtiyaç duyulmadığı için tasarruf moduna geçilir. bu özelliği bios'tan kapatabilirsin; tam olarak adını hatırlayamıyorum şimdi ama zaten her marka ve modelde farklı yerlerde olabiliyorlar. muhtemelen sol üst kısımdaki seçeneklerden 2. veya 3.sünde olması lazım. her özelliğe gelince sağ tarafta açıklaması yazıyor zaten, ordan bulabilirsin.
güzel işlemcin var
ama yani bi işlemci alsaydım 4 çekirdekli pherom alırdım
bende öle birşey almak isterdim ama bu işemciyi temmuzda aldım dha doğrusu o zmn bilgisayarı toplattım o zmn phenom varmıydı onu bile bilmiyorum bütçe kısıtlıydı bütçem olsaydı düzgün bi ekran kartı alırdım elimde Hd3600512 mb 128 bit var bi hd4870 X2 veya bi gtx295 olsa süper oludu şu GTA4 ü son ayarlarda oynamayı çok isterdim