Forumda yeni olduğum için buraya mı yazacağımı bilmiyorum ama bir sorunum var.Benim pc'mde hiçbir oyun oynanmıyor,hepsinde sürekli kesik kesik takılmalar meydana geliyor.AoE 1 den CoD 4 e kadar her oyunda oluyor bu.Aylardır bu sorunla uğraşıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim :)
Soru?
ekran kartı sürücülerini yüklememiş olabilirsin, son sürücüleri indir ve kur.
syk23ekran kartı sürücülerini yüklememiş olabilirsin, son sürücüleri indir ve kur.sana katılıyorum. Bide belki donanımın yetersizdir diyecem ancak muhakkak hangi pc olursa olursun ekran kartı ve rami olduktan sonra muhakkak bir oyun çalıştırır. Belki bir yerde hatalı yüklemeler yapıyorsundur.
sistem özelliklerini bi yazsan daha net konuşsak
AMD Althon 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00 GHz
2 GB Ram
Geforce 9500 GT 512 mb ekran kartı
Oyunlarda ve bazı programlarda takılıyor sürekli.Çok sinir bozucu birşey düşmanımın başına gelmesin:)
onlar güzelde..bu donanımları sonradan taktı isen psun taşıyormu ..bence bunuda göz önünde bulundur..
Benim kasa komple yanmıştı önceden anakart,ekran kartı ondan sonra bu pc yi aldım ama kasa dahil herşey farklı sonradan takma değil.
Bu sorun pc yi yeni aldığından itibaren varmı ,Yoksa format filan attın ondan sonra mı başladı.Yani Belki parçalarda bir donanımsal sorun vardır diyecem ama :P:D
Allah koalylık versin malesef ben pek yardımcı olamıyacam :D
İlk aldığım andan beri var.Ekran kartını garantiyle değiştirdim ama sorun düzelmedi.
işletim sisteminin full güncellemelerini ve donanım sürücülerinin full güncellemelerin yap, eğer devam ederse pc donanım cihazlarının durumlarını gösteren programlarla cpu ve diğer birimlerin sayısal değerlerini bi kontrol et, cpu soğutucu ve psu nun durumlarını da bi gözden geçir, daha yüksek bir psu ya ihtiyacın olabilir