arkadşlar bgn pcye format attım ve önceki işletim sistemim olan vista ultimate 64 bit yükledim fakat onboard ekran kartını bir türlü yükleyemedim daha önce yukluydu ve özellikelri gayet ıyı çalışıyodu ama şuan yüklenmiyoo :( ne yaptıysam olmadı:( cd,sindede bir şey cıkmadı yüklenmioo Standart VGA grafik bagdaştırıcı diyo
VIA M3364 yonga türü diyo
dac türü 8 bit diyo :(
ve bn bunu n sürücüsünü hala bulamadım :S sürücüyü güncelliyorum sürücü yüklü diyo ama hala aynı yuklu degıl anlamadım gitti ne yaptıysam olmadı yardımcı olun lütfen bildiginiz bişe olursa sölemeden geçmeyin çok acill bnm için yardım :( biliyosan link vs söleyin saygılar
SORUN ÇÖZÜLDÜ YORUM YAPAM HERKEZE TŞKRLER
http://forum.bilisimruzgari.com/index.php?topic=27824.0
yukardaki formda Necati GÜNER adlı üye bişeler paylaşmış bi bak bakeyn
onu yükledim ama olmadı :( en son çare buraya yzdım :(
http://www.viaarena.com/Driver/P4M900(CE)-VN896(CE)_210701i_Vista64_VIAwISld.zip
bunu bi denermisiniz...
lik i kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın.
tşkrler bi deniyim :( inş olur yha:(
yha buda olmadı bişiler yuklendi ama hala özellikleri çalışmıooo :( off yha offf
black_satanyha buda olmadı bişiler yuklendi ama hala özellikleri çalışmıooo :( off yhasetupdan yüklemek yerine Sorunlu donanım üzerine sağ tıklayıp sürücü güncellemesi yapıp manuel olarak tanıtım yaparmısınız.indirdiğniiz linkteki dosyayı zip ten açtıktan sonra yapın.
tşkrler :D:D:D saol sürücü yuklendı sonra güncelleme yaptım ve sonunda istedıgıme kavusum suan sorunsuz çalışıor saol yardımların için tekrar tşkrler
black_satantşkrler :D:D:D saol sürücü yuklendı sonra güncelleme yaptım ve sonunda istedıgıme kavusum suan sorunsuz çalışıor saol yardımların için tekrar tşrica....
Fatih her ne kadar daldın olsan bile yine döktürüyorsun, helal sana kardeşim
ahmet79Fatih her ne kadar daldın olsan bile yine döktürüyorsun, helal sana kardeşimestf. abi saolasın.yoğun çalışınca oluyor bazen dalgınlık abi insanlık hali bugün baya yogundum.
2000 tane notebook getirdik yurt dışından onlarla uraşıyodum..
sakarboyestf. abi saolasın.2000 mi! abovv memleketi notebook'a boğacaksın desene:)))yoğun çalışınca oluyor bazen dalgınlık abi insanlık hali bugün baya yogundum.
ahmet792000 mi! abovv memleketi notebook'a boğacaksın desene:)))ben getirmedim çok yakın bi abim getirtdide ben teknik olarak yardımcı oldum siparişte teknik özellikleri seçmede felan onlara baya kafa patlattım. vistalı geliyordu xp dünüşümü için Recovery Xp cdsi hazırladım..
hepsine birer tane yaptıysan senin iş bitmez:)
sakarboyestf. abi saolasın.ustam senin iş yeri ne tarafta ziyaret etmek gerek :Dyoğun çalışınca oluyor bazen dalgınlık abi insanlık hali bugün baya yogundum.