dün x1950 GT aldım ekran kartı almadan once sistem kendini bu zamana kadar 1 senedır hıc restartlamıyodu ama ekran kartını taktıktan sonra bıkere restartladı 3 saat oynadıktan sonra aradan 6 saat sonra yıne aynı sey oldu kısaca kartı taktıktan sonra restart gormeye basladım nıye olabılır bu
sorun ekran kartındamı acaba..?
anakartınla ekran kartının tam olarak uyumlu olup olmadıgına, yuvaya doru düzgün oturup oturmadıgına, veya düzgün sogutulup sogutulmadıgına(everst ile bakabilirsin) bakmalısın. ha bide en son sürüm sürücüleri kurmanda fayda var...
saol elazıglı ama karta baktım sokete tam oturmus everestle sıcaklık degerı 35 hıc asmıyo kasa ıcınde tam karta bakıcak sekılde buyuk bı fan aldım kasayı ıyıce sogutsun dıye sogutucudada problem yok cpu 21 ekran kartı 35 den yukarıya cıkmıyo power supply yetersızlıgı olabılırmı dedım feel 550 watt aldım daha napmam lazım acaba
o Feel pSU'ları 5 para etmez buyuk ıhtımalle PSU'dandır sorunun
Borga-xo Feel pSU'ları 5 para etmez buyuk ıhtımalle PSU'dandıral bendende o kadar, keske daha once onu almadan once sorsaydın, feel'in bitek kasaları hos guzel, psu'ları cok dandik, hem yeteri kadar güc vermez hemde cok gürültülü calısır. borga'nında dedigi gibi bencede ondan. geri verebiliosan iade et onu, git thermaltake yada coolermaster markalarından birine ait 450-500W'lik bisi al mümkünse...
Ben hıgh powerın 500W'lıgını aldım. Sağlam ve bana guven verdı. Ben gonul rahatlıgıyla kullanıyorum
En az 450W'lık bir psu almalısın. Hatta garantı olsun dıye sende benım gıbı 500W'lık alabılırsın. 430W çalıştırır ama butun USB slotları ve 2 DVDRW'dan bahsedıyorsun. Bence 500W en guzelı
borga onermis zaten geriye pek bisi kalmamıs, yeni ürün alırsan hayırlı olsun diyelim artık