Sorun nedir anlayamadım bir de siz bakın ...

bysecox
29-10-2011, 23:33   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

İlk öncelikle selamlar 
Konuyu nereye açayım diye çok baktım ama buraya açtım yanlış oldu ise kusura bakmayın lütfen.Problemim karışık biraz o yüzden

İlk olarak işletim sistemim: Windows 7 pro 64 bit
Donanım olarak:

Anakart:Gigabyte 890 Gpa ud3h
İşlemci:Amd Phenom X6 1055T
Ram:Kingston Hyperx 1600Mhz 2x2gb
Hdd:WD caviar black 1tb sata3.0 64mb önbellek
Soğutucu:Corsair H50 Hydro
Ekran kartı: Asus Cucore HD5770
Power:High Power absolute 750W
Monitör:BenQ V2400 Eco

Birde bugün aldığım:Skystar2 Tv kartı

İlk olarak ara sıra bu olay başıma geliyordu

iyi bakarsanız çubuklar var arada.Bunun yeşili moru kırmızı ve sonunda mavi olanını aldım.PC donuyor ve res atıyorum ancak öyle...

İlk olarak netten aradım taradım Monitörde pixel ölüyor fln okudum.Evde 16inc Tüplü monitörüm vardı onu taktım.Monitörde sorun yok aynısını verdi.

Bunu eledim sonra ekran kartı üzerinde durdum.Ekran kartını çıkardım onboarda bağladım ozamanda bu çıktı karşıma

Skystar 2 nin sürücü yükle dediğimde çıkıyor bu mavi ekran ve yukarıdaki ekranda.Skystar2 den önce çok seyrek oyunlarda ve tam ekran film izlerken yapıyordu.Tam ekran yapmadan pencereye sığdır diyince problem olmuyordu ama tam ekran diyince ilk resim oluşuyordu.Onboard üzerinden denerken ikinci resim ortaya çıktı...

Skystar2 yi 2.el aldım gayet temiz aldığım kişi gözümün önünde kendi pc'sinde çalıştırdı denedi.

Parçalarımın hepsinin garantisi var.Şuanda birinin tavsiyesi üzerine sistemimi Win7 ultimate 32bit olarak değiştiriyorum.Birde böyle deneyeceğim.

Lütfen konuya hakim kişiler öneride bulunsun...