bu topicde oyunların torrent linklerini paylaşmamız sorun
olurmu aceba.
bu topicde oyunların torrent linklerini paylaşmamız sorun
olurmu aceba.
Sorun olmazsa paylaşılması güzel olur..
Ama bu linkten oyunu indirince,üretici firmanın harcadığı emek karşılığındaki ücretini alması mümkün olmadığı için bence crack ve korsanlığa doğru giden bir durum söz konusu..
Tabi,son ve kesin cevap CHIP yetkilisinindir..
iyide torrent yasal bir uygulama şu anda
isteyen istedigi dosyaları paylaşıyor hepsi bu.
karşılılı alışveriş söz konusu
Az önce bahsettiğim gibi,üretici firmanın hakkına,çıkarına karşı olan bir uygulama yoksa; yani "karşılıklı alışveriş" varsa linklerin paylaşılmasında bir sakınca olmaz tabi ki..
RootCr4cK banlandı galiba mesajları silindigine göre.
Bazı mesajları duruyor ama bazıları silinmiş senin de belittiğin gibi..
Ama asıl konu,ne zaman bir mod`un gelip torrent ile ilgili soruna cevap vereceği bence..
tabii ki sorun olur :) den bir oyunu torrent te ols full kırılmış illegal halinini veriyorsun bir nevi :)
oyunlarslideşovbu topicde oyunların torrent linklerini paylaşmamız sorunEvet, sorun olur, legal olmadığı müddetçe tabii.olurmu aceba.
versende indiremiyorum.256 kps baglantım var yeterli degil.Demo bile indiremiyom.
oyunlarslideşovbiz legalinden yapacagız.merak ediyorum bir full oyunun torent veya ona benzer bir şeyinin linkini vermek nasıl legal olur :)..
Msnden ve ya baska bişeklide paylaşalım
o zaman şöyle yapalım bu topicde torrent linkini varmiyelim ama torrent linkini
aradıgımız oyunları yazalım ve biri bize özel mesajla linki gönderdiginde bulunmuştur
diye forumda belirtelimki birden fazla mesaj gönderilmesin bir kişiye ve daha sonra
aynı oyunu arıyanlar linkin kimde oldugunu forumdan görebileceginden o kişiden özel
mesajla linki talep edebilir.buldugumuz linkleri bir klasöre atıp paylaşırsak bu
şekilde çok güzel lur uzun süre link aramaktan kurtulmuş oluruz.
Güzel..Birisi`nin :)) bu yöntemiyle "mevcut ve yeni" kurallara aykırı olmadan bir paylaşım söz konusu olur..
Çünkü kuralların açığından her zaman yararlanılabilr..Taa ki kuralkoyucu bu açığı fark edip yeni kurallarla düzenleyene kadar..
Bu şekilde,bu metodla bir paylaşım yaparsak ve yine konu kapatılısa eğer, kurallara bir ya da iki madde daha eklenmesi gerekir..Çünkü birisi`nin metodu kurallara aykırı olmamakta diye düşünüyorum..
Sonuç mu?:
Başlayabiliriz birisi..
Kim hangi oyununun linkini bulamıyor..
Buyurup yazabilir..
Tomb Raider Legend ve Call Of Duty 2 bulunmuştur..
Ama buradan yayınlamıyorum..
Malum yassakk ihtimali..
Football Manger 2006 bulunmuştur..
Çalışıp çalışmadıklarını denemiyorum..
Ancak Msn`den görüşebiliriz..
Ayrıca hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum..
linkleri özel mesajla degilde msnden versek daha iyi olur nitekim forum kurallarında
bu kurallar özel mesajlar içinde geçerlidir yazıyor msn den halledersek link
paylaşımlarını hiç bi sorun olmaz.
Sorun olması için kuralkoyucunun yeni kurallar çıkarıp,ayrıca belirtmesi gerekir..
"Kanunboşluğu" denen bir kavram vardır..
Kanunilik ilkesinin sonuçlarından da yararlanmaktayız..Belirlilik ilkesi ve Kıyaslama yasağı da buna dahildir..
Ayrıca bir yetkili gelip yaptığımızın kurallara aykırı ve yasadışı olduğunu söylemedi..
Demek ki sorun yok.. :))
valla belli olmaz olmadık nedenlerden topic kitliyorlarda.