pc'im de saçma sapan şeler oluyor..
1.sorunum
pc açılışta f1 ile açmamı istiyor.. tabi bu istek her zaman olmuyor..aradabir istiyor..ama rahatsız edici bi olay.
pil den şüpheleniyorum..sorunumu nassilş çözerim?
2.sorunum
pc imde tüm dosya ve klasörlerin iconlarını değiştirmek istiyodum ve klasör seçeneklerine girip dosya türlerine girip ordan istediğim dosyaların ikonlarını değiştiriyordum..derken klasör seçeneğinin ikonunu değişemeyeceiğini farkettim.ve dedim bari eski ikonlara devam edeyim. eski ikonları yaptım.sonra normal bi şekilde dosyalarıma bakarken herhangi bi dosyayı açmak için çift tıklamak istediğimde dosya açılacağına "ara" ma penceresi açılıyor..ve dosyalar sağ tıklayıp aç demedikçe açılamıyor.bu sorun üyelerden bazı kişilerdende olduğunu forumlardan gördüm ama çözüm yazmamış kimse.
her neyse bn klsör seçenkelrine girip "klasör" yerine girip open kodlarını düzeltmeye girdim düzenleme etkin olmadığı için düzeltemedim.bari yeni bi kod ekliyim open kodu olarak.ekledim bişiler ismini open değilde "aç" diye yazdım..şimdi dosyaya çift tıkladığımda dosya gene açılmıyor "ara" penceresi a.çılıyor.sağ tıkladığımda ise iki tane aç menüsü mevcut oldu.biri orjinal diğeri bnm yanlışlıkla eklediğim menü:-).ama bu aç menüsünü klasör seçenklerine dönüp silemiyorum.
neyse hiç değilse sistem geri yükleme yapayım dedim düzelsin herşey.. sistem geri yükelemeye girdiğimde ise ekrana sistem geri yükeleme kapatıldı açmak istiyormusunuz diyor "evet" diyorum. sonrada bi pencerede sistem geri yüklemenişn açılacağı alan geliyor.aç diyorum uygula diyorum sonra hata olarak "sistem geri yükleme bir veya daha fazla sürücüde etkinleştirme/devre dışı bırakma yaparken bir hata ile karşılaştı.lütfen makinayı yeniden balşatın ve yedniden deneyyin" yazıyor.yeniden başlatım denedim gene olmuyor..
acaba ccleaner programı ve avg anti virüsüm kapanmasına neden olmuş olabilirmi?.onu da geçtim bu sistem geri yüklemeyişi nassil açabilirim.
3.sorunum
normal resim dosyalrına sağ tıkla düzenle dediğimde paint açılıyordu.ama artık açılmıyor.klasör seçenklerinden düzeltin felan diyo ama kodunu bilmiyorum.bilgisi olan varmı??
windows xp kullanıyorum. ekran kartım 64 mb. 256 mb ram. tüm güncelleştirmeleri tam.