sorunlar ve çözümleri

black rose
14-05-2009, 18:28   |  #1  
black rose avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
880 mesaj

dün nette gezinirken bir yazıya denk geldim
hatalar ve çözümlerini soru cvp olarak paylaşılmıştı
ve bilgi edinmek için güzel şeyler paylaşılmıştı.
eğer sizinde bu tarz bildiğiniiz site veya konu varsa paylaşırmısınız?

ÖRNEK:

55 Soru 55 Cevap

1) Bilgisayarım açılırken, eksik DLL dosyası olduğunu belirten bir hata ile karşılaşıyorum. Sorunumu nasıl çözebilirim?

DLL dosyaları Windows ve yüklediğiniz yazılımlarla ortak olarak kullanılan dinamik kütüphane dosyalarıdır. Sistemden bir yazılım kaldırıldığında, DLL dosyalarından bir ya da birkaçı silinebilir. Bu durumda, hata mesajında belirtilen DLL dosyasını www.drd. dyndns.org/search.html adresinde aratarak indirin. Bu dosyayı Windows altındaki System klasörüne kopyalamanız sorunu çözecektir.

2) Sabit diskimde tek bir bölüm var. Varolan verilerimi kaybetmeden nasıl yeni bölüm oluşturabilirim?

FDISK kullanarak bunu yapmak olanaksız. Sabit disk bölüm yöneticisi yazılımına ihtiyacınız var. Bu gibi yazılımlar arasında kullanımı en kolay olanı Partition Magic Pro'dur. Bu yazılımı www.powerquest.com adresinden temin edebilirsiniz.

vs gibi ....

luqqa
14-05-2009, 18:34   |  #2  
luqqa avatarı
Yıllanmış Üye
332 mesaj

öncelikle yukardaki paylasımlar maksat paylaşmak için dusunce çok güzel ama system dosyasının içine kopyalayın demiş hadi açılmasına izin vermiyorsa sistemin o zaman nasıl kopyalayacağımız yazılmamış vs vs dusunce guzel de olsa insanlara faydalı olacak bilgi verilmemiş o iki maddede diğer 53 unu merak ettim sahsen.

Forumda ise tek başlık yerine zaten burası Windows Xp Forumu xp de sorunla karsılasanların yazıp bilgisi olanlar çözüm subileceği bir yer tek başlıkta toplamak hem uzun olur hemde aradığını bulmkta zorlanabilirsiniz art tek bi yerde toplamak sanırım yukarıdaki gibi ayak ustu bilgilerle geçiştirmeyi sağlayacaktır   diye düşünüyorum sahsen

black rose
14-05-2009, 19:16   |  #3  
black rose avatarı
OP Yıllanmış Üye
880 mesaj

siz de haklı olabilirsiniz ama yine de güzel bilgiler

yorumunuz için teşekkür ederim