arkadaşlar pes 10 yüklüyorum setubuna basıyorum yükleme ekranı değilde karşıma bişe çıkıyor ve windows configure to pes 10 gibi bi yazı çıkıyor yani windows pes 10 için yapılandırılıyor diyor heralde ..................sonra o bitince oyun yüklenmiş gibi c diskinde program filesde konami pes 10 dosyası var normal oyunun kurulmuş hali sonra ordan oyuna girmek istediğimde pes 10 not installed sorunu alıyorum virüs desem tarama yaptırdım nod ile crack de yaptırdım bu sorunla karşılaşan ilk benim internette aramama rağmen bulamadım ..........aynı dvd ile başka bilgisayarda denedim oldu .......aldığım yerden denettiridim oldu ...........sistemim yetiyor ordanda sorun yok gta 4 ü de oynuyorum sistemimle bu nedir ya........yükleme ekranı(penceresi) gelmiyor tek sorun bu
sorunu çözene rep değil kep bile takarımpes10pesss
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
184 mesaj
Oyun korsan ise sebep bu olabilir ayrıca kaspersky ile tarat.
OP Yıllanmış Üye
334 mesaj
korsanlıkla alakası yok..başka bir bilgisayarda yükledik çalıştı..ama benimkinde çalışmadı...kaspersky'i denerim
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,018 mesaj
Korsan oyunlar için konu açmak ve yardım etmek yasaktır...
Bakınız:
www.chip.com.tr/forum/korsan-kullanim-istek-yardim-linkler-ba...
OP Yıllanmış Üye
334 mesaj
kardeş ne yapalım gücümüz buna yetiyor..orjinali 150tl...yinede uyardığın içn sağol..
Yıllanmış Üye
197 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,018 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj
Ya ne oyun korsanı :) Oyun cd içerisinde Crack klasoru vardır. Crack yapman gerekli..
kullandığın işletim sistemi ne ? ayrıca bugüne kadar denediğin insanlar ne kullanıyordu işletim sistemi olarak ?
temiz bir formattan sonra tekrar kurardım senin yerinde olsam.
not : configure şekil ve biçim anlamı taşır sözlük anlamında.