Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
Gerekli bilgileri bağlantısını verdiğim sayfanızda yazdım. Ayrıca sitenizde bir e posta aldım, tekrar giriş yapmak istedim fakat şifremi kullandığım halde hata vermektedir siteniz. Bende şifremin bana gönderilmesi için parola hatırlat kısmına tıkladım, sitenizde bu e posta ve bu ad ile ilgili bir kayıt olmadığı hatasını aldım.
Soruna geçecek olursam, kendim bir çözüm uyguladım ve mavi ekran hataları ve kilitlenmeler azaldı, ama bazen olmaktadır. Çözüm olarak Bios'a girdim ve bellek voltajını 1.50 volt yaptım, sorun tekrar etti, bende bios'a tekrar girerek 1.65 volt yaptım, sorunu 90% %80 oranında çözmüş durumdayım, ama tekrar bios'a girdiğimde bellek voltajı 1.66 voltta 1 volt arttırılmış olarak sabitlenmiş olduğunuda gördüm, ve 1.70 volt yapmak istediğimde bios kilitleniyor ESC ile normale dönüyor ama bellek voltajı 1.66 voltta sabit kalıyor. Sanırım defoult yaparsam yine otomatik ayarlara dönebilir, yada tekrar kilitlenebilir, bilemem.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/535.11 (KHTML, like Gecko) Chrome/17.0.963.79 Safari/535.11