merhaba,vista yüklü işletim sistemim, airties rt-205 modemim var,yaklaşık 6 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum,taki düne kadar,normalde her gün açılışta şifrelediğim kablosuz ağıma otomatik olarak bağlanıyordu,şimdi ise şifre istiyor,modemim lan üzerinden bağlanıyorum,orda sorun yok,hatta web arayüzündün kablosuz şifremide değiştirdim,yine aynı sorun devam ediyor,nedir sorun,durup duruken şifre sorunu nerden çıktı virüs falan olabilirmi,yardımcı olursanız çok sevinirim
sorununsuz kablosuz ağım şimdi şifre istiyor
pc indeki kablosuz alıcının programına gir ve şifre giriş ayarlarını yeniden yap
oda olmazsa airties modemin arkasında ufak bir tuş vardır,reset tuşu.buna iğne veya tığ gibi bişi ile basarsan modemin fabrika ayarlarına döner ve şifrede silinir.sonra yeniden şifre koyarsın.
bende rt-210 kullanıyorum.bu kadar söyleyebilirim.bide benim size tavsiyem modeme sizden başkasının girmesini istemiyorsanız modemin yazılım arayüzünden lan a tıklayın, başlangıç ip adresi 192.168.2.2 yazmalı ona hiç dokunmayın! son ip adresini 192.168.2.2 yaparsanız modeme yalnızca 1 pc bağlanabilir.isteğinize göre arttırabilirsiniz..
tabi birde mac filtreleme yapmanızı öneririm..
(not:sorununuzun virüsten olduğunu sanmıyorum..benim pc imdeki kablosuz donanım asus..oda bazen benden şifre istiyor)
umarım yardımcı olabilmişimdir
iyi günler