evet yanlış duymadınız hemde vista home basicde denendi.aşağıda verdiğim linkdeki dosyayı çıkarın içindeki exe dosyasını çalıştırın sonra bilgisayarım-özellikler-doannım-aygıt yöneticisinden-çoklu ortam(ses)tıklayın ordan -sürücü-sürücüyü güncelleştir-karşınıza gelen pencerecden en aşağıdaki hayır la başlayan kutucuğu işarertleyin ileri diyn gelen pencereyede ileri ddeyin bulr ve yükler 2)yapamazsanın driver genus proğramını indirin.proğramı çalıştırın recoverye tıklayın gene aynı idnirdiğini kalsörü gösterin ordan yükleyipbilgisayarım-özellikler-doannım-aygıt yöneticisinden-çoklu ortam(ses)tıklayın ordan -sürücü-sürücüyü güncelleştir-karşınıza gelen pencerecden en aşağıdaki hayır la başlayan kutucuğu işarertleyin ileri diyn gelen pencereyede ileri ddeyin bulr ve yükler
ayrıca kendei uploadım dır.
pass:shadow_1306
((((UYARIIII)))
s.a arkadaşlar bu ses driveri sonradan mavi ekran hataları veriyor bende gelen şikayetler üzerine tekrar vista kurdumda farkettim benim önerim kurmamanız ama belki çalışır bende diyorsanız sizbilrisiz kusra bakmayın yoksa ses veriyo ses sürücüsünü tanıtıyoda işte sornadan ço ksık mavi ekrran hatası veriyor kolay gelsin
shadow_1306@mynet.com dan bana ulaşa bilirsiniz
hade kolay gelsin