windows vistadan widows 7 ye geçtim yüklediğim win7 sürümü ultimate 32 bit biligisayarda herhangi bi problem yok. ama ses kartı driverini yüklediğim halde ses alamıyorum aygıt yöneticisinde hatalı gösteriyor bazı oyunlarada giremiyorum güncellemelerinide yükledim biri yardım etsin lütfeeen acil !!!!!!!!!!!!
sound Blaster audigy
sana benden başkası yardım edemez.. (uyumluluk sorunu senin sorunun)
Çünkü aynı olay başıma geldi bende vista'dan windows 7 ye geçince aynı sorunla karşılaştım şimdi çözümü ise cd yi tak sadece resimde gördüğün uygulamayı yükle..
yükleme bitince sistemi (bilgisayarı) yeniden başlat açıldığında senden isim soy isim ülke gibi bilgiler isteyecek gir devam et yolu izle bitir sonra güncelleme bölümü çıkacak Creative Update isimli ve burda senin sistemde olmayan drıver'lar görünecek sen hebsini işaretle indirsin sonra onları tek tek sana sorup kuracak sen programın sana önereceği yönergeleri izle
orjinal cd yoksa ses kartınla vermişlerdir kaybettiysen yada bozuksa bu linkten ürününün markasına göre indirebilirsin
http://support.creative.com/Products/Products.aspx?catid=1
şuan windows 7 üzerinde sorunsuz çalışıyor ağız tadıyla milletin kafasını şişiriyorum
Kolay gelsin....
Kardeş dediklerini yaptım fakat benim driver sadece ''sound blaster audigy'' cd yi takıp yüklemeye çalışınca o işaretlemedigin 2 şık çıkıyor sadece işaretlediğin şık çıkmıyor hadi bunu geçtim dediğin siteden indirdim driveri yüklemeye kalkınca ''Setup is unable to detect a supported product on your system.Please ensure that your product is properly installed before running this setup program.Setup will exit.'' diyor napıcam eğer bi bilgin warsa ltfn bnmle paylas :(
Creative Sound Blaster Audigy series driver 2.18.0017
şu yukarıdaki siteden driverını indirip deneyin...
İyi günler :) Sorunun çözümünü verecegim konunun sonunda verdim ;
https://www.chip.com.tr/forum/arkadaslar-acil-yardim_t215948.html
kardeş yabamadınsa uzaktan yardım la hallederim çok kişiye böyle yardım ettim
istersen özel atabilirsin sen kurulumda hata yabıyorsun....
bende bir zamanlar böle çok uraşmıştım..........