Arkadaşlar ben mikrofonda söylediklerimi anında çeviren bir program istiyorum. Örneğin google'da yazmak yerine konuşarak arama yapabilmek. Duybeni diye bir program var ama yeterli değil. Anladığım kadarıyla komut sınırı var. Duybeni gibi bir program arıyorum. Kelime olarak yazmasınada gerek yok harf harf söylesemde olur.
Söylenenleri anında yazan program?
Öyle bir program mevcut. Söylediğin kelimeyi anlar, fakat google gibi bir sitede arama yapmaz. Alttaki linkten indirebilirsiniz. İyi forumlar... http://www.full-indir.us/sen-kon ... -v558-t41599.0.html
sen biraz geride kalmışsın arkadaşım biz bile yaptıkta piyasaya sürülmedi
benim aradığım deneyip gerekirse alabileceğim bir program
sadece dediklerimi istediğim yere anında yazsın
arama yapmasını istemiyorum sadece googledaki boşluğa dediklerimi yazsın
Arkadaşlar ben mikrofonda söylediklerimi anında çeviren bir program istiyorum. Örneğin google'da yazmak yerine konuşarak arama yapabilmek. Duybeni diye bir program var ama yeterli değil. Anladığım kadarıyla komut sınırı var. Duybeni gibi bir program arıyorum. Kelime olarak yazmasınada gerek yok harf harf söylesemde olur.soyle bir porogram varDragon NaturallySpeaking
Mac kullan. Ama malesef İngilizce söylemen lazım :)
aslında baştaki düşüncem duybeni komutlarına harfleri yazarak teker teker söylemekti ancak komut girdi sayısı yetmiyor ve eğer yükseltiliyorsada ben beceremedim eğer yükseltilebiliyorsa lütfen nasıl olduğunu söyler misiniz? ya da programcı bir arkadaş yapabilir mi? bu arada programı herkese öneririm
dostum dediğini hep japon filmlerinde görüyorum bi yolu var ama bu çok para demek öyle internette sormakla olmaz burda ufak bi program indirip olmaz yani çok fazla şey gerekir ona
Eğer Windows'unuz İngilizce'yse Control Panelde Speech Recognition diye birşey var oradan mikrofonunuzu tanıttıktan sonra size neyi nasıl yapacağınızı anlatıyor ancak İngilizce. İsterseniz direkt cümleyi söyleyin isterseniz harf harf. Ben kullanıyorum çoğunlukla mouse a ihtiyaç duyulmuyor ancak evde biri varsa çok ilginç olabiliyor ve anlamadıysa defalarca tekrarlamanız gerekebiliyor.</p
Eğer Windows'unuz İngilizce'yse Control Panelde Speech Recognition diye birşey var oradan mikrofonunuzu tanıttıktan sonra size neyi nasıl yapacağınızı anlatıyor ancak İngilizce. İsterseniz direkt cümleyi söyleyin isterseniz harf harf. Ben kullanıyorum çoğunlukla mouse a ihtiyaç duyulmuyor ancak evde biri varsa çok ilginç olabiliyor ve anlamadıysa defalarca tekrarlamanız gerekebiliyor.Windows eğer Ultimate sürümü ise İngilizce paketi kullanmak yeter. Ha bu arada birkaç yorum önceki arkadaşın dediği şu Japonlar falan aklıma geldi: Japonca bilip İngilizcesi az olanlar Japonca dil paketini indirip Japonca da konuşabilirler Windows'la.Son Düzenleme: PC.Kopat ~ 09 Eylül 2010 21:27
Windows eğer Ultimate sürümü ise İngilizce paketi kullanmak yeter. Ha bu arada birkaç yorum önceki arkadaşın dediği şu Japonlar falan aklıma geldi: Japonca bilip İngilizcesi az olanlar Japonca dil paketini indirip Japonca da konuşabilirler Windows'la.Ben Home Premium sürümünü kullandığım için paket maket yok tek dil o da İngilizce :D