SOZLUK

omer2197
25-01-2006, 15:19   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
166 mesaj

arkadaşlar vb de sözlük yapıyorum.bir sorunum var.sozlüğe koyacağım kelimeleri tek tek mi yazacağım(en az 10000 kelimelik bir sözlük düşünürsek) yoksa internette hazır kod var mı?_?_? Yani internette  turkce kelimenin karşısında ingilizce anlamı yazan döküman var mı.yardımcı olursanız sevinirim.

Erkulkazim
01-02-2006, 02:11   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
96 mesaj

ben 3yıldır vb ile uğraşıyorum ve hiç öyle bir döküman görmedim eğer güzel bişi yaptıysan bende yardımcı olurum vbde sana

omer2197
01-02-2006, 22:58   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
166 mesaj

ben daha vb ile küçük küçük programlar yapmaya başladım.takıldığım yer olursa sevinirim.bir de sana bir tavsiyem olacak.eğer vb yi yeteri kadar öğrendim diyorsan hiç vakit kaybetmeden .net e geç.vb yakında hiç kullanılmayacak gibi.günümüzün teknolojisi .net...

~SnOoP~
04-02-2006, 23:01   |  #4  
Taze Üye
5 mesaj
omer2197
ben daha vb ile küçük küçük programlar yapmaya başladım.takıldığım yer olursa sevinirim.bir de sana bir tavsiyem olacak.eğer vb yi yeteri kadar öğrendim diyorsan hiç vakit kaybetmeden .net e geç.vb yakında hiç kullanılmayacak gibi.günümüzün teknolojisi .net...
vb de kucuk programlar yazıyon madem niye bi yede takılmak istiyon."takıldığım yer olursa sevinirim" diyosunda.ayrıca vb den .net e geç diyosun. net derken yani 2003 artık oda pek kullanılmayacak be. bence 2005 e geçin. en başta ki arkadaşın sorusuna cevap vermek istiyorum.veri tabanlarına kelimeleri tek tek yazabilirsin fakat bu uzun bi zamanını ve çok çaba harcamanı gerektirir.bence açık kaynak kodlu bi sozluk ara veri tabanını oradan çek yada internetten bulmağa çalış. ama bişeye emek harcamassan onun fazla değeri olmaz.sen en iyisi bizim siteye gel orada istediğin kişiden yardım alabilirsin.buradaki editorlerin hepsi bilge adam da yazılım hocaları .

snoop@barbarity.org
UĞUR KARAKILIÇ
BİLGE ADAM DANIŞMAN ÖĞRENCİ

data4use
05-08-2006, 01:45   |  #5  
Üye
60 mesaj

evet bu konuda snoop a sonuna kadar estek veriyorum cünkü vb2005 de program yazmak cok kolayy. kodlari ezberlemene de gerek yok. sadece biraz programci mantigin olsun o sana yeter. tebrikler snoop