storm sormuş:
Bilgisayarda xp kullanıyordum, vista yüklemek istedim, kendi orijinal home premium dvd sinden kendi vistasını kurdum, bir sorun yok, makine açıldı ve herşey normal, sp1 yükledim, denetim masasına girmiyor, ve bilgisayarım ın özellikleri açılmıyor, tıklayınca hata falan vermeden bir pencere gelip hemen gidiyor, aynı zamanda makineye sp2 de yüklenmiyo, ona tıklayınca, belirtilmemiş hata yazıyor. Driverleri yükledikten sonra da denedim bişey değişmedi, hem de internetten en güncel driverleri indirdim de yükledim.
Bilgisayarı tekrar formatladım bu sefer önce driverleri sonr sp yükledim yine bişi değişmedi,
Tekrar Farklı bir vista 32 bit ultimate cdsinden bilgisayarın kendi keyi ile home premium kurdum, b,lg,sayar hala aynı, kaspersky 2009un güncellenmiş hali ile e sürücüsünü tarattım virüs bulamadı. (c 'de vista yüklü, d şimdilik boş)
Ve ben bu bilgisayarı önceden kendi dvdsinden kurlmuş vista home premiumla sp 1 ile kullanmıştım, hiç bir problem yoktu. O zaman sp2 yoktu, onu yüklemeyi deneyememiştim yani.
Ek Not: Bilgsayar bir defa çalışır halde iken 1 metrelik bir sehpadan düşmüş birşey olmamış.
ve fanı çok pislik topladığı için çok ısınıyor, oyunlarda işlemci 100'ü geçince kapanıyordu, aldığımız bilisayrcıya verdik temizledi pislikleri kapanma ve ısınma problemi ortadan kalktı.
Bu bilgisayarı da kendi kullanıyormuş gibi anlattım ama önceden ben kullanıyordum, şuan abim kullanıyor, ben kullanırken dediğim gib vista sp1 de hiç problem yoktu, aynı zaman da makineye xp de yüklü idi.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Casper Nirvana
İntel core 2 duo 2.4 ghz 667 mhz fsb t7700
nvidia 84000mgs
160 gb 5400 rpm hdd
2 gb (1+1) ddr2 667 mhz ram
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; tr; rv:1.9) Gecko/2008052906 Firefox/3.0