Öncelikle herkese merhaba.Bugun vistayı silip yeniden xp ye donus yaptım ama pişman oldum.Çünkü servise pack yükleyemiyorum.Xp home edition ım orjinal ama ürün anahtarımımın kullanımı bitmişSp 3 ude indirdim Sp 2 yide ama hep aynı hatayı alıyorum.'Bir iç hata oluştu.'Lütfen yardım edin arkadaşlar.Sp2 veya Sp3 yuklemeden hiçbirşey olmuyor.Yardımlarınızı bekliyorum...
SP 2 , SP 3 yükleyemiyorum..
Merhabalar. Öncelikle sp3 paketini linkteki yöntemle cd'ye entegre edin. https://www.chip.com.tr/konu/SP3- ... ncellendi_6642.html
Bu entegre işlemi için xp cd'nizin sp2 olması zorunlu değil. Fark etmez. Siz direk sp3 entegre işlemini gerçekleştirin.
Lisans olayına gelince. Ürünün anahtarınızı aktive etmek için işlem yaptığınızda nasıl bir hata alıyorsunuz?
Hata gibi değil.Ürün anahtarını çok kullanmışım artık kullanılmaz gibi birşey.
Burada bir sürü sorun var .çoğuda burda çözülemez Doğrudan SP3 Yüklü orginal XP ler var sonradan eklenenler yani sp2+sp3 olanlardan daha iyi çalışıyor.Modifiye olanlardanda yani entegre edilmiş olanlardanda daha iyi çalışıyorlar Aktive etmekle ilgilide değişik yöntem çok bu forumun konusu değil ama senin anahtarın orginalse vede başkalarınada vermediysen microsoftu ara telefonla yardımcı olurlar
merhaba...benımde bır sorunum var....laptop uma format attım....daha sonra gereklı tum drıverları yukledım..sıra sp2 veya sp3 yuklemeye geldı mıcrosoft un sıtesınden programları ındırdım ama pc ye kuramıyorum calıstır gelmıyor...tıklıyorum bır msdos sayfası gelıp gıdıyor okadar...ne eksık olabılır bı turlu bulamadım..baska programları ınstall yapıyor...once dosya bozuk sandım ama baska yerlerdende ındırdım..lutfen yardım edın