arkadaşlar vistaya sp1 entegre etmek için sizce hangi yöntem daha iyi
sp entegre için waik mi vlite mı?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Ben formattan sonra, setup'ı çift tıklayıp entegre etmeyi daha kolay buluyorum :)
ben ne yaptıysam v lite entegre etmiyor azmettim en sonunda waik ile sp1 i gömdüm vista içine soruna gelince vlite ile çok denedim dedim benmi vista home premium dvd si yüzündendir netten orjinal vista ultimate indirdim yine olmadı aynı hatayı berdi başarısız değişiklikler kaydedilemedi sonra yeni bir sp1 indirdim gene aynı hata acaba bunu sp1 yüklenmemiş bir windowsdamı yapmak gerekiyo bende sp1 kurulu olmuyo
eltahirBen formattan sonra, setup'ı çift tıklayıp entegre etmeyi daha kolay buluyorum :)aynen
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
mrb arkadaslar.ben vistaya sp1 yükleyemıyrm bılgıssayarın özellıklerınde sp1 oldgu yazmıo...yuklerken hata alıorum...yardımcı olurmusunuz????
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
erkans52mrb arkadaslar.ben vistaya sp1 yükleyemıyrm bılgıssayarın özellıklerınde sp1 oldgu yazmıo...yuklerken hata alıorum...yardımcı olurmusunuz????Birkaç defa yüklemeyi deneyin. Verdiği hata kodu varsa, internette hata kodunu arayın. Büyük ihtimalle Microsoft'ta çözümü vardır.