arkadaşlar ben bu sp1 finali update ile yükledim. fakat işlemcimde acayip bir kasma meydana geldi.oyunlarda müthiş takılmalar oldu.bende sp1 güncellemesini kaldırdım ve bilgisayar rahata erdi.nedenini bilen varmı yada herhangi bir ayarı varmı varsa lütfen yardım.bu arada sistemim amd athlon x2 2600ghz,4 gb rem,ekran kartı 9600 gt
SP1 acayip kasma sorunu lütfen yardım
Bundan anlaşılıyorki sp1 yüklemicez:) senin gibi birkaç kişi daha sorunla karşılaştığını söylüyor. Bakalım birkaç güne anlaşılır sorunların ne kaynaklı olduğu
SP İ FİNAL İ indirme Sorunlu bi güncelleme yapmışlar...İndiren herkeste o sorun yaşanıyor benim arkda indirdi PC Gta 4 Ü açmadı :D
senin yine iyi kaldırabilmişin
bende sp1 i yükleyince bilgisayar açmadı
mecbur format attım
ben update ten yükledim hiç bir sorun yok otomatik yüklemeyi deneyinArkadaşlar dün windows update den sp 1 yüklendi.bu nedir şimdi sorun olmadı diye yazmışn.
herhangi bir klasörü tıkladığımda karşıma şöyle bir yazı çıkıyor;
"Bu dosya bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil.Lütfen bir program yükleyin veya yüklü bir program varsa varsayılan programlar denetim masasında bu programla ilişkilendirin."
yardımcı olur musunuz??
https://www.chip.com.tr/forum/gon ... 197498&FORUM_ID=107Son Düzenleme: Kapalı Hesap (138946) ~ 26 Şubat 2011 20:00
windows güncelledim sp 1 yüklendim
c vede d girmeye çalıştığımda karşıma şöyle bir yazı çıkıyor;
bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil.
Lütfen bir program yükleyin veya yüklü bir program varsa varsayılan programlar
denetim masasında bu programla ilişkilendirin
benim bilgisayardada bu sorun çıktı çözemedim temiz format atım.
bu nedir şimdi sorun olmadı diye yazmışn.varsayılan programların en sonunda windows gezginini aktif hale getirdim sorun kalmadı;tıkır tıkır çalışıyor
https://www.chip.com.tr/forum/gon ... 197498&FORUM_ID=107
evet arkadaşlar tekrar temiz bir format attım 2gb lık sp1 finali yükledim bu sefer oldu. win 7 şu an gayet stabil çalışıyor.herkese teşekkürler.