Az önce Chip dergisinin Nisan sayısında Vistayla ilgili şöyle bir bilgi okudum; Türkçe SP1 Nisan'da, Windows Update ile 65 MB, Ağ kurulumu ile 450 MB, 36 dilde 550 MB... burdaki Windows Update ile 65 MB, sadece biz şimdiye kadar tum güncelleştirmeleri yapmış kullanıcılar için gerekli güncelleştirmeleri yükleme paketini mi temsil ediyor, herhangi bir bilgisi olan var mı?Çıktıktan sonra Türkçe direk 450 MB'lik paketi indirip kurunca, şimdiye kadar kurmuş olduğumuz güncelleştirmeler yeniden mi yükleniyor?Eğer böyleyse Windows Update ile yüklemek daha mantıklı geliyor, teşekkürler...
SP1 Yükleme Paketleri
sanırım bir bilgi sahibi olan yok bu konuda...
bilgimiz var merak etme, sadece sana denk gelmemiş
şöyle acıklayayım sana; windows update ile 65MB olarak gelen SP1 bilgisayarındaki yüklü güncelleştirmelere bağlı, eğer sen o gune kadar düzenli oarak windows update ile sistemini güncellediysen zaten sp1 icindeki o güncellemelere gerek yoktur ve dolayısıyla onlar olmadan sadece gerekli dosyalar yüklenir bilgisayara bunun olayı bu. cıktıktan sonra direk tam paketi indirip kurmakta tüm güncellemelerin yeniden yüklenmesi anlamına gelir cünkü paket kurulum ayırt etmeden var olan dosyaları-güncel dahi olsalar-yeniler ki bunun bi zararı olmaz aksine yarın öbürgün format falan atarsan yeniden indirmeyi beklemeden bu dosya ile güncellemeyi yükleyebilirsin.
ati_sasateşekkürler . . .rica ederim
ati_sasaAz önce Chip dergisinin Nisan sayısında Vistayla ilgili şöyle bir bilgi okudum; Türkçe SP1 Nisan'da, Windows Update ile 65 MB, Ağ kurulumu ile 450 MB, 36 dilde 550 MB... burdaki Windows Update ile 65 MB, sadece biz şimdiye kadar tum güncelleştirmeleri yapmış kullanıcılar için gerekli güncelleştirmeleri yükleme paketini mi temsil ediyor, herhangi bir bilgisi olan var mı?Çıktıktan sonra Türkçe direk 450 MB'lik paketi indirip kurunca, şimdiye kadar kurmuş olduğumuz güncelleştirmeler yeniden mi yükleniyor?Eğer böyleyse Windows Update ile yüklemek daha mantıklı geliyor, teşekkürler...Arkadaşlar bende dergiyi aldım. Vista Home Premium var bende.
Şu Meşhur Türkçe SP1 i DVD de bir Bulsam Kuracam ama.
Yoksa ki eğer Link atın indiriyim. 5 Stand Alone indirdim 5 Dil Desteği Olanını Benim Vista Türkçe Olduğu için Kabul etmedi Tabiki. Aklıma Gelmişken USB Diskim var XP de aktarım hızı Çok iyi ama Vista da Kepaze bir Performansı var Lisans Aldığıma Pişman Oldum bir nevi.
Cevaplarsanız Sevinirim...
Arkadaşım henüz sp1 türkçe çıkmadı 15 nisan gibi yayınlanması bekleniyor yani cd de ve link olarak bulman şimdilik imkansız. Bulduklarında nihai sürüm olmaz.
Ayrıca sp1 ile aktarım hızları iyileştiriliyor vistada :)
şu an türkçesi çıkmadı, nisan ortası gibi Türkçe si çıkacak ve aktarım hızı problemin gidecek...
h@y@letArkadaşım henüz sp1 türkçe çıkmadı 15 nisan gibi yayınlanması bekleniyor yani cd de ve link olarak bulman şimdilik imkansız. Bulduklarında nihai sürüm olmaz.vay be resmen aynı anda yazdık :)Ayrıca sp1 ile aktarım hızları iyileştiriliyor vistada :)
15 nisanda türkçesi çıktığında windows update yüklemesi de aynı anda çıkacak mı?
ati_sasa kardaş tabiki windows update yüklemesi çıkacak diğer updateler istersen windowsun download sayfasından istersen update yüklemesi ile olmadımı
666efecanati_sasa kardaş sen dalgamı geçiyosun adammı seçiyosun tabiki windows update yüklemesi çıkacak diğer updateler istersen windowsun download sayfasından istersen update yüklemesi ile olmadımıkonuşmalarınızda biraz daha kibar olursanız sevinirim, burası bilgi paylaşım platformu ve tabiki bilmediğimiz soruları soruyoruz, cevabını bilsek sormayız zaten değil mi...ayrıca cevabınız zaten benim sorum değil, soruyu bir daha okumanızı öneririm...Son Düzenleme: Kapalı Hesap (21351) ~ 10 Nisan 2008 16:55
ati_sasa15 nisanda türkçesi çıktığında windows update yüklemesi de aynı anda çıkacak mı?kardaş bunu sen sormadında kim sordu
666efecanbenim sorum aynı anda çıkıp-çıkmayacağı...neyse boşverin...ati_sasa15 nisanda türkçesi çıktığında windows update yüklemesi de aynı anda çıkacak mı?kardaş bunu sen sormadında kim
ati_sasa666efecantabiki çıkacak önceki yazdığım cevabı iyi okusan anlardımbenim sorum aynı anda çıkıp-çıkmayacağı...neyse boşverin...ati_sasa15 nisanda türkçesi çıktığında windows update yüklemesi de aynı anda çıkacak mı?kardaş bunu sen sormadında kim
zaten sp1 vista için bugüne kadar çıkmış güncellemelerde yer alacağı için güncellemeleri yükleyenlere kolaylık olsun diye windows updatedede olacak
update derken biraz nefes alın ve sabırlı olun ben 64 bit vista ultimate'ime kurdum ama uygun activator olmamasına rağmen çatır çatır şu an ramler hariç...
takılma kasılma donma yok...