Merhaba arkadaşlar!!
SP1 i yüklemeye çalıştım. Sonuna kadar geldi ve sonunda hizmet yüklenemedi. Ayarlar geri alınıyor gibisinden bi mesaj çıktı ekrana. İşlem bittikten sonra tekrar açıldı bilgisayar. ve ekranda 0x800F0826 kodlu bi hata mesajı geldi. Bu sorun neden kaynak lanıyor?
Nasıl çözebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
SP1 yükleme sorunu (hata kodu=0x800F0826)?
(Sultan-ül_Alem) sevgili arkadaşım bu peygamber efendimiz s.a.v'in vasıflarından biridir,rica etsem eğer bir mahzuru yok ise bunu değişebilirmisin?
Yaptığınız uyarı için çok teşekkür ederim. Bu nicki seçerken hiç böyle düşünmemiştim. Kullanıcı adı değişmiyo ama olsun. Yeni bir hesap açarım. (yeni nickim=amegro olacak. Bi sakıncası yoktur umarım)
Saygılarımla...
http://support.microsoft.com/kb/947366
bu linkteki makalenin size yardımcı olabileceğini umuyorum...
ayrıca Ahmet arkadaşıma katılıyorum.. Sultan-ül_Alem yani Alemlerin sultanı olarak Hz. Muhammed (S.A.V)'ın vasıflarından birisidir. ve bu ismi kullanmanın pekte uygun olmadığını düşünüyorum..
uyarıyı dikate aldığın için çok teşekkür ederim yenisinin manasını bilmiyorum herhalde bir sakıncası yoktur:)
N_I_R_W_A_N_AMİLLET SERVİCE-PACK 3 YÜKLÜYO. SEN DAHA SP1 LEMİ UĞRAŞIYORSUN ARKADAŞ.işletim sistemi vistaysa?GİT SP3 YÜKLE.
N_I_R_W_A_N_AMİLLET SERVİCE-PACK 3 YÜKLÜYO. SEN DAHA SP1 LEMİ UĞRAŞIYORSUN ARKADAŞ.GİT SP3 YÜKLE.
linkini verde bizde yükleyelim:)
s.a eger arkadasın işletim sistemi vısta degıl xp ıse sp1 genelde hata verıyo bende yasadım aynı sorunu key hatası gıbısnden bı sorun verıyo fakat sp2 de boyle bı sorun yok sp3 cok fazla yer kaplıyo gerek yok dıeyn ark.lar varsa sp1 yerıne sp2 tavsıye derım cok fazlada hafızada oynamıyo sanırım
İşletim sistemim vista home premium.
vista iyice bozuldu. Recovey manager ile geri dönüşüm yapayım dedim. Yedek alırken dvd rom yazdığı dvdyi okumadı. Ne yapacağımı şaşırdım yaaa