vista sp1 indirdim.inen dosyayı winrar ile açtığımda sfx cab archive falan yazıyor ve içindeki dosyaları gösteriyor.bu dosyayı nasıl kurabilirim
sp1
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Eğer doğru yerden doğru SP1 i indirdiyseniz, winrar ile çıkartmanıza gerek yok direk üzerine çift tıklayın kurulum başlayacaktır.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
arkadasın dedigine aynen katılıyorum, microsoft'un sitesinden indirdiysen zaten .exe uygulama dosyası olarak gelecektir ve oldugu gibi yüklersin. sen baska yerden indirdiysen hic kurcalama, cünkü onların icinden ne cakacagını asla bilemezsin, microsoft'a gir ordan indir...
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 2
268 mesaj
evet iki tıklamayla işi halledersin....
vista sp1 indirdim.inen dosyayı winrar ile açtığımda sfx cab archive falan yazıyor ve içindeki dosyaları gösteriyor.bu dosyayı nasılİndidrdiğiniz sp1 mi yokksa sp1 li vistamı ??
sp1 indirdiyseniz direkt çalışır. sağtık çalıştır demeniz yeterli.
vista sp1 indirdiysen iso dur bu.
cd ye yazman yada ultra iso gibi iso dosyası açan bir program kullanman gerek.
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
evet iki tıklamayla işi halledersin....İndidrdiğiniz sp1 mi yokksa sp1 li vistamı ??Allah sizden razı olsun. Bu konuyu açan arkadaşımız varya tam birbuçuk senedir bu sıkıntı ile sorununun çözümünü bekliyor. Arkadaşımız taaaaa 2008 haz,iranında bu sp1 i indirdi nasıl kuracağını bilmiyormuş. Bizde yardım edemedik. o zamandan bu zamana kadar nasıl ederde bunu yüklerim diye düşünüp duruyordu. Siz geldiniz sorununu çözüverdiniz. Helal olsun size.
sp1 indirdiyseniz direkt çalışır. sağtık çalıştır demeniz yeterli.
vista sp1 indirdiysen iso dur bu.
cd ye yazman yada ultra iso gibi iso dosyası açan bir program kullanman gerek.Bu arada merak ettim bir konudaki tarihe bile bakmayı düşünemeyen kişiler sorunun çözmünü nasıl düşünebiliyorlar acaba.
Allah sizden razı olsun. Bu konuyu açan arkadaşımız varya tam birbuçuk senedir bu sıkıntı ile sorununun çözümünü bekliyor. Arkadaşımız taaaaa 2008 haz,iranında bu sp1 i indirdi nasıl kuracağını bilmiyormuş. Bizde yardım edemedik. o zamandan bu zamana kadar nasıl ederde bunu yüklerim diye düşünüp duruyordu. Siz geldiniz sorununu çözüverdiniz. Helal olsun size.hesaba katma soruya cevap verene cevap verdim ben..Bu arada merak ettim bir konudaki tarihe bile bakmayı düşünemeyen kişiler sorunun çözmünü nasıl düşünebiliyorlar acaba.