merhaba arkadaşlar.. bilgisayrımda sp2 li xp yi kurdum. bilgiasyarım açılınca kitleniyor ve hiç bir işlem yapamıyorum. oturumu kapatıp yeniden açınca bilgisayrı kullanabiliyorum.biraz internette araştırdım hotfix yamaları olduğunu söylediler. o yamaları bulamadım.problem nerde olabilir, yardımcı olursanız sevinirim.
SP2 HATASI
Genel olarak olarak bu hata USB aygıtlar ile ilgili olabilir BİOSta USB'leri kapattıktan sonra denermisin
Ve ilgili hotfixleri hangilerine ihtiyacaın olduğunu kontrol ettikten sonra 444 67 87 numaralı telefondan isteyebilirisin
stern arkadasa katılıyorum ama biosunu gunceleme yapmandada fayda var...
anakartla gelen cdromda biosupdate diye bi program var dos ortamında bios guncellemeyi bilmiyosan o programcıgı kurup biosunu bi update etmeni tavsiye ederim ama usb poertlarını kapatmadan update et eger edersen...
kolay gelsin...
teşekür ederim. ama usb kapatırsam onları nasıl kullanağım.
Ayrıca hotfixler'i http://thehotfixshare.net/downlo ... ge%20Neutral/Vista/ sayfasından da indirebiirsin
aslında hangi hotfixleri kullanacagımı bilmiyorum. sp2 nin güncellemesi gerek galiba. en son güncellemeyi nasıl yapabilirim. sp 2 yüklemeden önce bişey yoktu çünkü. link verebilirmisin.
İlk olarak şunu belirtmek lazım sp2 kurmadan önce bazı işlemleri yerine getirmen gerekiyor bunlar sisteminde en ufak bir virus problemi olmaması gerekiyor. Sisteminde herhangi bir anti virus yazılımıda problem yaratabilir. Ama bahsetmiş olduğun tıkanma sorunlarında ilk kontrol etmen gereken USBler olacak bunları biostan kapattıktan sonra tekrar kontrol edebilirsin
peki onu deniyecegim. bide her zaman olmuyo . arada sırada. vistayı yüklememi öneririmisin???vistayı yüklersem bu sorun çözülür mü?
Sistem configrasyonun yeterli ise Vista için çok bile beklemişsin Sisteminin vistaya uyumlu olup olmadığını
adresinden indireceğin araç ile kontrole edebilirisn ayrıca Xp kurulumu yapar yapmaz üzerine sp2 yi koyarsan yine problem olmayacaktır veya service PAck 2 li bir Xp cdsi ile kurulum yaparsan yine problem olacağını düşünmüyorum