Arkadaşlar Windows Vista Ultimate İşletim Sistemim var ancak orjinal değil cracklı acaba bu durumda SP2 Güncelleştirmesini yüklemelimiyim yüklesem sistemimin orjinal olmadığını microsoft fark eder mi ? bu güncelleştirmenin güncelleştirme kodu nedir bende Vista Güncelleştirmesi olarak dün gelmiş bir güncelleştirme gözüküyor bu Sp2 mi anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim .Şimdiden tşkler...
Sp2 Yüklemelimiyim
- 1
- 2
Genelde sp2 diğer güncelleştirmelerden büyük olur mb değeri bakımından ordan anlayabilirsin zaten adı karmaşık bir şeydi hatırladığım kadarıylaki zaten içindede sp2 geçer sp 2 ise.
Sp2yi yükle microsoft anlayacaktır ancak yine crackla halledebilirsin aslında en iyisi orjinal.
ne yani sp2 yi yüklersem microsoft sistemimim cracklı olduğunu anlarmı diyorsun?
Anlamaz Merak etme ben yükledim Hıphızlı Orjinal :D
yükle sp2yi bence bişi olmaz
windows update'te görünmüyorsa microsoftun sitesinden indirebilirsin chipte linkleri var
Ben yükledim sp 2yi yeniden crack istemiyor yalnız eskiye göre bir fark da göremedim.
Crackli güncel vistama!! update ile sp2 yükledim sorun çıkmadı.
ben çok gördüm oyunlar hıphızlı açılıyo :D hızlı açanıp kapanıyo pc :D
arkadaşlar konudan uzaklaştık soruma cevap verseniz
craka bişe olmuyo kardeşim indir bende crackliyim illa ki ağzımı mı açtırcan :D
arkadaşım bazı orjinal olmayan cracklı vistalarda birçok kişi Sp2 yüklemesinden sonra birçok sorun yaşamış (oturum şifresinin değişmesi,oturumun açılamaması gibi...) bunların hepsi işletim sisteminin orjinal olmamasından kaynaklanıyor.Tabi bu her kopya vistalarda olacak diye bir anlama gelmiyor ancak sende boyle bir sorun ortaya cıkmadıysa şanslısın derim.. SP2 yi yüklerken bu ihtimalide göz önünde bulunduralım derim ben..
Evet Sp2 için de crack dosyası cıkacaktır ancak ne zaman? Bu durumda cracklı işletim sistemi kullanan kullanıcıların yapması gereken nedir?Crack dosyasını beklemek mi yoksa şu anda varolan orjinal vista işletim sistemleri için bulunan SP2 güncelleştirmesini yükleyip bu riski göze almak mı gerekir?:)
evet galiba en iyisi öyle yapmak ne de olsa zamanı geri alabiliyoruz:D
ya sen indir kur olmazsa bana söv
:D:D:D herşeye kefilsin yani...
Kardeş herkez anlamaz dedi bir tek sen anlarlar dedin.Hem anlasalar bile ben microsoftun ev kullanıcılarına yönelik bir uğraş içerisine gireceğini sanmıyorum.
Anlamaz ha! Hımmm senin her yaptığın bildiriliyor neyini anlamıyacak.
Seri no ile ip vb herşey gidiyor ms ye.
dene gör olamadı gene craklarsın
karamazov yükleyeceksen yükle kardeşim bu kadar korkulmaz ya Allah yarabbi
- 1
- 2