Arkadaşlar ben sp3'ü yükledim yani microsoftun sitesinden güncelledim yalnız yükledikten sonra hatalar oldu pc'mde. Örneğin FİFA2008 açılmıyor. Ve pc'mde tv kartı var tv 5-10 dk içinde açılmaya başladı açılırken cpu'yu %100 kullanıyor. SP3 nasıl kaldırabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim yalnız format atmadan olabilirse çok mutlu olurum...
SP3 Sorunları ve Kaldırılması
Windows XP Service Pack 3 AMD problemi
zun süredir çıkması beklenen Microsof`tun Windows Xp`ler için hazırlamış olduğu en son service pack 3`de sorun çıktı. Haberin ayrıntılarını yazımızda okuyabilirsiniz.
En son problem şu şekilde:
AMD işlemcili HP marka bilgisayarlarda Windows XP servis paleti 3 yüklenmesi durumunda karşınıza mavi ekran çıkıyor. Bilgisayar kendisini yeniden başlatatmaya başlıyor. Problemin nedeni Windows Xp image dosyası yüzünden olduğu belirlendi. Microsoft problemin XP`nin kayıt defterindeki image dosyalarından olduğunu belirtti. Bu image dosyaları İntel işlemciler için hazırlanmış olup bilgisayarın başlatılması durumunda (intelppm.sys) dosyasının çalıştırılmasını sağlıyordu.
AMD işlemcili bilgisayarlara SP3 yüklenmesi durumunda intel işlemciler için hazırlanmış olan intelppm.sys dosyası kendisini çalıştırıyor ve karşınıza mavi ekranı getiriyor.
Microsoft baştan aldırış etmeyen bu hataya seslerin yükselmesi sonucunda Windows Update sayfasında filtrelemeye gideceklerini bildirdiler. Bu şekilde bu tarz durda kalan sistemleri problemi çözene kadar korumuş olcaklar.
Hazırlayan: İbrahim HACIOĞLU
alintidir.: http://www.networkturk.net/
Merhaba
Z_oneal bahsettiğin yerden kaldırırsan bir problem olmaz.
Merhaba
Sistem dosyaları yüklediğiniz oyun ve benzeri uygulamar yüzünden bozulmuş olabilir. Yaptığınız güncellemeden sonra Windows XP CD si ile systeminizi repair etmenizi tavsiye ederim.
kardeşim genunide yeşil gözüküyo ama sp 3 ü yüklerken ürün anahtarında bir iç hata oluştu diyo ürün anahtarını değiştirmek istiyom varda nasıl değiştirecem yazarmısınız ürün anahtarı nasıl değiştiriliyo. yardım edin
ürün anahtarı kara listeye geçmiş herhalde önceden yüklüyordum