arkadaşlar sp3 te dx10 özelliği varmı ?
sp3 ve dx10
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Microsoft dx10 u sadece vista için yayınladı şimdiye kadar hiçbir şekilde xp ye ekleme yapılmadı. SP3 te olmadığı gibi bundan sonrasındada olacağını zannetmiyorum.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
235 mesaj
nasıl yaptın S.W.A.T biliyorsan paylaş ki herkes yararlansın benim ekran kartım dx10 destekli ama yapamadım
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
25 mesaj
1. microsoft DX 10 u Vista kullanicilari icin tasarladi, XP surumleri mevcut SP3 ile guvenlik ve network'lerdeki vista-xp uyusmazligi durumlarina cozum getirdi. benim bildigim kadariyla SP3 son paketti ve XP ile ipler yavas yavas kopmaya basliyacak.
2. xp uzerinde -sozde- kurulmus olarak duran DX10 degildi. nasilki orjinal olmayan XP'leri lisansli gosterebiliyorsaniz, DX9'u DX10 gibi gosterebilirsiniz.
En net sekilde ifade edeyim; windows XP'de DX10 yoktur.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
S.W.A.Tya ben gerçekten yaptım ama bugün format attırdığım için gitti arkadaşlar :(tamam yapmış olabilirsin, var böyle bikac sitede. bazıları vista'daki dx10 dosyaları ve altyapısını alıp xp'ye göre değiştirdigini iddaa ediyor. iddaa ediyor diyorum cünkü onu yükleyince pek bi halt olcagını beklemeyin, XP'de dx10 kesinlikle calışmaz o şey yükleseniz bile. en fazla ekranlarda dx10 ibaresini görürsünüz o kadar. varolan dosyalarada zarar verebilir ayrıca...