yanlış yerde yazdığımı biliyorum ama mecbur buraya yazdım
kusura bakmayın arkadaşlar aranızda service pack 3 entegrasyonu yapan varsa chip anlatıldıgı gibi bir sorum olacak yaoin.8@hotmail.com şimdiden teşekkürler
sp3
- 1
- 2
sorunu buraya yazarsan cevap verebiliriz
çok sağolun ben ordaki bütün aşamaları yaptım en sonunda image diye bir şey kaydoldu masaüstüne 669 mb onu nasıl cd ye çekicem cektiğim zaman önyüklemeli mi olacak
Nero veya ashampoo kullanarak kalıbı veya imajı yazdır seçeneği ile yazdıracaksın.Örneğin kalıbı diske yazdır gibi seçenek olacak.
nero 8.3.6.0 var ing kalıba yazdır secenegini bulamıyorum
Ashampooyu kur istersen burdan yardımlaşarak beraber yapalım
gercekten cok iyi olur yardımcı olursanız sevinirim
programı yükledim şimdi ne yapayım ( umarım önceki aşamalrı dogru yapmıştır
Tamam programı yükledikten sonra açtığında türkçe başlaması lazım türkçe başlamadıysa ayarlardan alırız ma normalde otomatik ülke koduna göre kendisi türkçe başlatır.Eğer türkçe ise soldaki menüden yukardan aşağı 6. sırada Disk imajı oluştur/yak seçeneği üzerine gelince sağda bir menü daha açılıyor eğer imajın masaüstünde ise sağda açılan menüden ilk olanı tıkla Bir disk imajından cd/dvd/blueray diye olan seçeneği tıkla karşına gözat penceresi çıkacak imajın yerini göster gerisi kolay
sanırım disk imajı oluşturuken htata yaptım
burdan iletişime gecebilirmiyiz yaoin.8@hotmail.com
ya benbunu daha önce denedim yapadım tekrar denedim ıso ile yerlerde takıldım
mesela orda extract konumu verin diyor ama extract iligli bi rsürü sey var
Dosya arama kutusuna extract.exe yazıp komutu vereceksin.Windows/Command içinde olması lazım
verdiğiniz linkteki 3. adım ve sonrasını yapamıyorum
Zaten ordan sonrası zor.Şimdi Extract komutu demek oluşturulan imajın bir yere çıkartılması demektir eğer orda takıldıysan o bölümde çıkartacağın yeri belirle ve çıkar
extract konumu vermek için suna tıklıyorum extract arnes boot record.img sonra masaüstüne çıkartıyorumsıra nero 8.3.6.0 kulanarak 4 adımı yapmaya geliyor
cdrom önyklm seçiyorum sonra yeni deyip ve
sağdaki kısımdan wndows kurulum dosyasını bulup sola tasıyorum ctrl b yapıyorum işte burada ik sorun var kalıp dosyası olarak masaüstüne çıkartım arnes boot image dosya türü img fakat nero gözat dediğimde boot image files ima olarak arıyor dolayısıyla benim yaptıgımı bulmuyor
bu arada ashamppo sadece iso cue bin ashdisc ormatlarını desteklemekte
yasars gercekten yardımlarınız için teşekkürler ama forumdan yazısmak cok zor oluyor chip verildiği sekilde bunu uygulayan ve basarılı olan arkadaslar yaoin.8@hotmail.com dan iletişime gecip yardımcı olursanız sevinirim
yaoin.8bu arada ashamppo sadece iso cue bin ashdisc ormatlarınıYanılıyorsun ashampo img dahil tüm imajları destekler.Bunu anlamak için ashampoo disk imajı oluştur bölümünden imajın yolunu vereceğin gözat bölümüne tıkladığın zaman açılan pencerede aşağıda desteklenen dosyalar çubuğuna bakarsan hepsini desteklediğini görürsün.
- 1
- 2