merhabalar
bir şirkette çalışıyorum. ve reklam çalışmalarını maillere gönderiyorum. outlok 2003 kullanıyorum ve temp(C:\Documents and Settings\Ali\Local Settings\Temp\) klasörüne durmadan yerli ve yabancı maillerden spam mailler(message.scr zip li dosyalar vb.) geliyor. norton antivirüs 2005 kullanıyorum.
outlook da Gönder/Al yaptığımdan norton uyarı penceresi çıkıyor ve şu uyarıyı veriyor:"
"The file C:\Documents and Settings\Ali\Local Settings\Temp\CC32.tmp is infected with the W32.Netsky.P@mm!enc virus. " veya "W32.Netsky.Z@mm " virüsü bulunuyor.
norton bulunan virüsleri tamir ediyor, karantinaya alıyor, bazılarını da otomatik siliyor.
symantec sitesinden remove tool indirdim, çalıştırdım ancak virus bulunamadı diye uyarıda bulunuyor ama karantinaya alınan dosyalara baktığım zaman yine virüs içerikli dosyalar duruyor.(message.scr zip li dosyalar vb.)
system system32 virüs taramasından geçiyorum.virüs bulunursa, siliyorum ancak daha sonra outlook u her açtığımdan gelen maillerden yine .tmp virüs içerikli dosyalar geliyor.
spam mail engelleyen programlar yokmu.hangilerini tevsiye edersiniz.(spam fighter diye bir program kullanıyorum reklam içerikli olanları engelliyor ancak .tmp içerikli virüs barındıran dosyaları engellemedi.)
karantinaya alınan dosyaları silsemde outlooku her açtığımdan yine virus içerikli tmp dosyaları geliyor. bunu nasıl engelleyebilirm tam olarak.?
ayrıca gönderdiğim maillere de bu dosyalar gidiyormu.?
format attım bilgisayara sorun çözülmedi. bu sorunu nasıl çözebilirim çok acil olarak?
çok teşekkürler, iyi çalışmalar.
not: pc'nin öz: P4 2.8 LGA 775 işlemci .asus anakart. 512mb DDR ram. 80 gb HDD.128 mb ekran kartı.