Slm beyler eski bir ATI ekran kartım vardı fanın bozulması sonucu SPARKLE GeForce 9600 GT EKRAN KARTI satın aldım ilk ben biraz online oyun meraklısıyım Bu ekran kartını alırken yanlışmı yaptım bilemiyorum. İlk başlarda güzeldi ama şimdi ekran oyuna girerken dahi ekranın renkleri karışıyoo oyunda grefik namına bi şey kalmıyoo çok sinirlerim bozuldu. Aldığım bu ekran kartı fansızmıştı kasamda fazladan olan fanı onun altına koyarak soğutma işlemi yapıyorum çok iyi bir soğutma var hiç ısınmıyor diyebilirim ama neden oyunda ranklerin ve grafiklerin bozulduğunu anlayamıyorum. Bana ysrdımcı olursanız sevinrim Kartıın web linkini veriyorum
http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=77&sub_id=342
ÖZELLİKLERİ
Model number :SX96GT1024D3G-VMPGraphics Processing :NVIDIA GeForce 9600GTProcessor Cores :64Core Clock :600 MHzMemory Clock :1800 MHzMemory Type :1024MB GDDR3Memory Interface :256-bitProcessor Clock :1500 MHzBus Type :PCI-Express 2.0RAMDAC :400 MHz
PC ÖZELLİKLERİ
iNTEL (R) Core (TM)2 Duo CPU
E800 @ 3.00GHz
2.40 GHz 2.00 GB RAM
bu sorun ekran kartında Overlock yapılarak düzeltile bilirmi yardımlarınızı esirgemesseniz seviniirim 3 aylık bu ekran kartım Saygılar
SPARKLE GeForce 9600 GT EKRAN KARTI SORUNUM
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj