"Spartacus Blood And Sand" Hayranları buraya...

Cem Uğur
23-09-2010, 21:55   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
139 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2010


1. SEZON
İzlemeyenler için link paylaşımı aşağıdadır. Altyazılı bir filmdir. Internet' ten türkçe dublajını bulmanız neredeyse imkansız. Sözü klavyeme bırakıyorum. İyi seyirler..


 

+ 13 Bölüm.
+ 1.Sezon
+ 2.Sezon yakında!
+ İkinci sezonun geçikmesi, Andy Whitfield (Spartacus) oynayan oyuncu kanser tedavisi gördüğü için bir süre ara verildi.
+ 2010 yapımı bir filmdir.
+ Kaç sezon olacağı henüz bilinmiyor.

uGuR.uK
23-09-2010, 23:07   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

maalesef 2. sezonda andy whitfield olmicak çünkü o tedavi sonrası iyileşmiş ve 2. sezon müjdesi vermişti ama sonra kanser tekrar çıkınca o anlaşma iptal edilip 2. sezondan çıkartıldı :(  şimdilik ludus'un spartacus'ten önceki halini anlatan 6 bölümlük prequel gelcek ondan sonra 2. sezon gelicek ama oda spartacus olmadan olur mu olmaz mı ??? var hep..

cbilgen13
23-09-2010, 23:11   |  #3  
cbilgen13 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,442 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2007

13. bölümüde izledim... ama tv'de yayınlanan versiyonu çok kötü kan sahneleri ve geriye kalan roma'nın o dönemini yansıtan sahneler olmadan hiç zevk vermiyor...

Cem Uğur
02-10-2010, 12:28   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
139 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2010

Geçen mart ayında Lymphoma teşhisi konulan Spartacus’un yıldız oyuncusu Andy Whitfield ne yazık ki biraz daha ağır bir tedavi olmak zorunda kalacak. Daha öncesinde 2.sezon için ağır çalışmalara başlayan, hatta Comic-Con'a bile katılıp oradayken ''Her zamankinden daha iyiyim'' ifadelerini kullanan yıldız oyuncu kanserinin tekrar ortaya çıktığını  ve aşağıda yaptığı açıklamayla sağlık nedenlerinden ötürü diziye devam edemeyeceğini açıkladı.

''Birçok harika insanın içinde olduğu, Spartacus gibi bu denli özel bir projeden ayrılmak zorunda kaldığım için derin bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Görünen o ki; zaman, ailemle birlikte sıra dışı bir maceraya girişme zamanı. Şimdiye kadarki desteğinizden ötürü teşekkürler.''

Starz'ın CEO'su Chris Albrecht ise''Kalbimiz ve dualarımız Andy ve ailesi ile birlikte. Andy, Sadece Starz izleyicileri için Spartacus'u harika tasvir etmiş bir oyuncu değil, aynı zamanda cesareti, gücü ve erdemi ile hepimize ilham veren bir oyuncu olmuştu.'' dedi ve dizinin geleceği hakkında henüz bir karara varılmadığını ve şu anda istedikleri tek şeyin Andy ve onun ailesine olan desteklerini sürdürmek olduğunu söyledi. Starz'ın yönetim direktörü Carmi Zlotnik ise planlarını başka bir tarihe ertelemek zorunda olduklarını belirtti.
Yıldız oyuncunun ilk teşhisi sonrasında tedavisi devam ederken kanal 2.sezonu daha ileri bir tarihe almış ve Andy'nin mayıs ayı gibi iyileşebileceği söylenmişti. Bu süre zarfında yayınlanması için Ocak ayında başlaması beklenen ve şu anda çekimi Yeni Zelanda'da devam eden Spartacus: Gods of Arena'nın çekimleri başlamıştı. Spartacus'un Capua'ya gelmeden önce ki Batiatus evini konu alacak bu yeni dizide oynayacak oyuncular John Hannah, Lucy Lawless, Peter Mensah ve Manu Bennett, yeni gelen Dustin Clare ile birlikte kamera karşısına geçeceği açıklandı. Kanal tarafından yayınlanan Teaserı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Spartacus : Gods of the Arena - Teaser [VO|HD]Spartacus : Gods of the Arena - Teaser [VO|HD]
Plus d'infos :http://www.lyricis.fr/tag/spartacus-gods-of-the-arena/L’ami Rabusu a une nouvelle fois trouvé une vidéo que j’avais zappé et pas n’importe laquelle, celle de Spartacus : Gods of the Arena le spin-off de Spartacus : Blood and Sand qui se présente dans un teaser complètement badass mais qui malheureusement ne présente aucune nouvelle image, elle se pose juste ici pour présenter ce Spin-Off qui sera épic !
 

blackarda
13-10-2010, 20:56   |  #5  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2010

yaa mütiş bi dizi  aynı pacific gibi ama bnce konusu çok daha iyi  çok begenerek izliorm

Reventon
09-11-2010, 21:09   |  #6  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2010

Arkadaslar
Spartacus and Sand : Sezon 1 HD  formatı var. Dizi başı 1.45 Gb ortalama, Çeşitli BLu-Ray filmler,oyunlar,programlar var. 1 hafta once sıfır aldığım taşınabilir 500gb 2.5'' harddiski doldurdum ve simdi satıyorum. Almak isteyen olursa [email]OceansMclaren@hotmail.com[/email] mail adresim burdan iletişime geçebilir benimle.

Harddisk Tamamen sessizdir ve hızlıdır. Isın gibi bir problemi yoktur.