OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
348 mesaj
Creative öneririm.
http://www.vatanbilgisayar.com/c ... ils.aspx?I_ID=41266
logitech olan bende var ama son ses verince biraz ses pörtlemeye başlıyor . ama bassları tatmin edici
Zaten onun sesi baya fazla diye biliyorum yani apt da açılamacak kadar fazla...Son sesi açacamı znnetmiyorum bass önemli bnm için bass ları iyi veriyor mu ??
Zaten onun sesi baya fazla diye biliyorum yani apt da açılamacak kadar fazla...Son sesi açacamı znnetmiyorum bass önemli bnm için bass ları iyi veriyor mu ??basslar güzel hele winampta açınca daha bi iyi çıkıyo diğer programlara göre........
önemli olan ekolayzır ayarlarını yapman.. bn techno eko. da en iyi sesi alıyorum
logitech içn ben şöyle diyeyim, basslarından o kadar çok rahatsız oluyorumki creative almadığıma pişman oldum. ben deki modelde sw alta bakıyor yerde ahşap olunca davul gibi ses çıkıyor. bazen değiştirmeyi düşünüyorum.
logitech içn ben şöyle diyeyim, basslarından o kadar çok rahatsız oluyorumki creative almadığıma pişman oldum. ben deki modelde sw alta bakıyor yerde ahşap olunca davul gibi ses çıkıyor. bazen değiştirmeyi düşünüyorum.haklısın yere bakması benide üzdü . onu bi şekilde duvara monte edip ayaklarını yerden kesmek lazım . tek çözm o :D