speed fanı kullanan yada bilen varmı degerler dogrumudur arkadaşlar everesti kullnıyordum ama artık dogru degerler vermemeye başladıgını düşünüyorum
spedfan
Speed fanı ben kullanıyorum ama haftasonu yukledım programı incelem fırsatım olmadı. Büyük ihtimalle değerler 5 derece aşşa yukarı oynar gıbı gelıyorm bana.
borga sagol akşam kuracam bakalım deger ler aşagı yukarı everete de aynı ise duruma bakacam ozaman everest in yptıgı ölçümler dogrudur ozaman yanlız anlamadıgım everest 75 felan diyo ama pc kendini ne kasıyo nede reset atıyo
bu işlemcinin ısısımı yoksa GPU ısısımı? birde bu var.
abi emin degilim şimdi karıştırmayayım evdeki bilgisayar çümki işlemci ısısı olması gerekiyor
speed fan doğru değerler verir ama sen karıştırmış olmayasın.
olabilir speed fand ı daha kurmadım zaten akşam kuracam bi ögreneyim dedim nasıldır dogru deyermi verirdiye
bizi de bilgilendirirsen sevinirim
arkadaşlar speed fandan fanları nasıl kontrol ederiz söylerseniz çok güzel olurrrr lütfen yardım edinnnn
evet ben yanlış görmüşüm şimdi everest ul. speed fan ı karşolaştırdım ve sonuç sıcaklık ölçümleri aynı ancak everest hi lavel ram imi tanımadı ve hdd lerimin ısısını ölçmüyor acaba everestin böyle bir özelligi yokmu
eyer everestin şifresini bulup yada satın alırsan hdd ısısı görünecektirrr
sagol speed fan şimdilik yeteyor:)
ben tam olarak ne işe yaradığını anlamadım
galiba konuyu okumadan cevap yazdım :))
onurakkben tam olarak ne işe yaradığını anlamadıneyin
everest sistem bilgilerini birleşen model marka gibi şeyleri sana bildiren ayrıca algılayıcı diye bir sekmenti bulunur bu menünün içine girdiginde sana tüm sıcaklıkları söyleristersen deneyebilirsin www.tamindir.com