arkadaşlar merhaba
speed fan yazaılımı ile pc'mdeki fanlara nasıl hükmederim
ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız çok iyi olur teşekküerler
arkadaşlar merhaba
speed fan yazaılımı ile pc'mdeki fanlara nasıl hükmederim
ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız çok iyi olur teşekküerler
Vallahi bende merak ediyorum. ben çok uğraştım ama ne ısıda ne seste nede dönüş hızında bi farklılık göremedim. denemeye deymez bi program bence ,en azından benim sistemde işe yaramıyor.
adamtashVallahi bende merak ediyorum. ben çok uğraştım ama ne ısıda ne seste nede dönüş hızında bi farklılık göremedim. denemeye deymez bi program bence ,en azından benim sistemde işe yaramıyor.sagol kardeş bu konu hakkında bi sey bilmesende bisey yazmıssın----------bide arkadaşalr bu speed fanla ilgilenen kimse yok mu forumdaaa bi el aatın şu işeee
Bırakın dönsün kendi halinde fanlar niye karışıyosunuz ki. Ses çıkıyor diosanız. bir tane Amd alın.
Ama bende uğraştım bir ara bu işlerle p4'üm varken. Beceremedim bir türlü. Amd aldım 3 senedir rahatım.
PAIN_KILLERBırakın dönsün kendi halinde fanlar niye karışıyosunuz ki. Ses çıkıyor diosanız. bir tane Amd alın.teşekkürler fakat işlemci tavsiyesi istemiyorum
Ama bende uğraştım bir ara bu işlerle p4'üm varken. Beceremedim bir türlü. Amd aldım 3 senedir rahatım.
benim bildiğim speed fan ısıyı ölçmek için başka bir özelliği yok galiba saygılar
speed fan adlı yazılım ile sisteminizdeki parçaların ısılarını ölçebilirsiniz ve altta %100 olarak gözüken değerleri değiştirerek fanlarınozon dönüş hızını ayarlayabilirsiniz... Speedfan pwmode desteklediği için 4 pinli fan girişine gerek yoktur;)